archongamer Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Ah, trodde du var en av de som har funnet ut det er så bra med vann for å skylle munnen med mens man drikker whiskey. Kan ikke annet enn riste på hodet når man står i baren og ser folk kjøpe dyreste whiskey de har og et glass vann til å skylle bort ettersmaken. Lenke til kommentar
Kenneth Solfjeld Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Liker Engelsk sommer veldig godt. Fin stemning og mange flotte detaljer. Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 17. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2009 Liker Engelsk sommer veldig godt. Fin stemning og mange flotte detaljer. Takker og bukker. I følge lokalbefolkningen, så er dette typisk engels sommervær ... Så da er det bare en ting å gjøre, å gå på puben og bestille en Pint of Guinness 1/25s, f/3.2, ISO 1600 Tom PS. Nå kan man kjøpe Extra Chilled Guinness - Oh - the horrors Lenke til kommentar
k.n.b Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Endelig noe skikkelig vare. Håper det er slutt på dette whiskey-tullet nå. Guinness står for øvrig bra til grønt og rødt. Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Ettersmaken er jo halve gleden ved whiskey, så jeg vil si vanen er en uting jeg da Tom. Trikset er å drikke vannet før du tar en slurk whisky. Vannet er mest som tøsteslukker - whisky er lite egnet til det Tom Kommer an på hvor tørst man er. Ah, trodde du var en av de som har funnet ut det er så bra med vann for å skylle munnen med mens man drikker whiskey.Kan ikke annet enn riste på hodet når man står i baren og ser folk kjøpe dyreste whiskey de har og et glass vann til å skylle bort ettersmaken. Eller de som kjøper seg dyr whisky og har IS i den. Litt som å kjøpe en chateu de la dit&datt fra 1988 og sette den i kjøleskapet. Så da er det bare en ting å gjøre, å gå på puben og bestille en Pint of Guinness 1/25s, f/3.2, ISO 1600 Tom PS. Nå kan man kjøpe Extra Chilled Guinness - Oh - the horrors Må jo være Oirish. "I'd loik a point of stout Guinness and it's the crack!" Funny thing med Guinness og Stout. I gamledager var det skatt på maltet korn, men ikke på brent korn. Så irene begynte å brygge øl på brent korn. Det krevde for mye energi for David Lloyd George som ville lage våpen. Så engelskmenn måtte slutte med det, men irene var så krigerske at han ikke våget å ta fra dem stouten sin. Fint bilde, men liiiten bom med fokus? Lenke til kommentar
sn0dig Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Fint bilde, men liiiten bom med fokus? Eller så var det ikke kveldens første Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Nøye eksaminering (etter et halvt glass malt) overbeviser meg om at fokus ligger rundt en centimeter bak logoen, siden Guinness-glass er ganske feite, og skriften på ølbrikken er skarp. Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 17. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2009 Fint bilde, men liiiten bom med fokus? Eller så var det ikke kveldens første Det var faktisk kveldens første Jeg brukte liveview med Imaginer fokus*; og jeg er usikker på hvor nøyaktig den er. Var tross alt ikke all verden med lys og det er ikke mye kontraster i en duggfrisk Guinness heller, slik at autofokus får litt å jobbe med. Det er forøvrig ikke uendelig med dybdeskaprhet på FourThirds, som enkelte (ikke nødvendigvis dere) har en tendens til å tro Tom *) Olympus sitt navn på rent kontrastbasert autofokus i Liveview. Fordel - klart raskere enn Canikon sin løsning. Ulempe. fortsatt ikke raskt nok. Heller ikke alltid nøyaktig nok, noe som den deler med resten av gjengen Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 17. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2009 Nøye eksaminering (etter et halvt glass malt) overbeviser meg om at fokus ligger rundt en centimeter bak logoen, siden Guinness-glass er ganske feite, og skriften på ølbrikken er skarp. Det spørs om jeg ikke har tatt en focus&recompose ... Tom Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 18. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 18. juli 2009 Det å fotografere et kunstverk og skape et bilde av det samtidig er vanskelig. Men stopper det meg å prøve, nei ... Her er verket "The girl and the swan" - minner meg om coveret til plata til Blind Faith med samme navn ... 1/100s, f/5.6, ISO 200 Tom Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 19. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2009 Sticky Toffee Pudding 1/20s, f/8, ISO 800 Dette er en erke-engelsk dessert. Nydelig, men mektigere enn Sacher-torte. Tom Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Ser smakfult ut. Btw, om du skulle befinne deg i Hattfjelldalen anbefaler jeg at du tar en tur til hotellet der. De har en fransk sjokoladekake som er så god at jeg aldri har smakt en bedre dessert. Lenke til kommentar
k.n.b Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Ser smakfult ut. Ser farlig godt ut faktisk. Kanskje det ellers utskjelte engelske kjøkken har noen gjemte perler... Lenke til kommentar
a_aa Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Tror dette er noe jeg ville hatt en kopp kruttsterk kaffe ved siden av for å dempe noe som ser ut som en overveldende sødme - og da tipper jeg det hadde smakt godt (i hverfall første halvpart) Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 19. juli 2009 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2009 (endret) Tenk dere en skikkelig saftig karamell-muffin med mørk sirup og karamellsaus på. Da begynner det å nærme seg. Den er forøvrig varm. (edit - sterk kaffe vil være ypperlig til en slik en). Det engelske kjøkken har kommet langt siden slutten av 70-tallet. Det eneste de har litt problemer er skikkelige møre biffer av en eller annen grunn. Tom Endret 19. juli 2009 av tomsi42 Lenke til kommentar
Kenneth Solfjeld Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Herregud den puddingen så god ut! Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 Tenk dere en skikkelig saftig karamell-muffin med mørk sirup og karamellsaus på. Da begynner det å nærme seg. Den er forøvrig varm. (edit - sterk kaffe vil være ypperlig til en slik en). Det engelske kjøkken har kommet langt siden slutten av 70-tallet. Det eneste de har litt problemer er skikkelige møre biffer av en eller annen grunn. Tom Husker jeg handlet meg for hos en slags husmorsresturant i London. Kjøpte meg sunday roast, og har aldri smakt seigere kjøtt. Det var en definitiv nedtur. Derimot åt jeg et helt fortreffelig måltid på en italiensk resturant. En pasta med kylling i hvitløksfløtesaus var svært smakfult. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå