Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Revolution

 

En veldig sær film, jeg skjønner helt klart hvofor den feilet total økonomsik.

Filmen føles billig og gammel ut, kvaliteten på filmen minner mer om 60talls eller veldig tidlig 70talls film.

Faktisk har filmer fra tidlig 60tallet bedre kavalitet på filmen. Hadde de snakket tysk hadde jeg helt klart trodd at dette var en eller annen sær øst tysk komunist film, som Montag ville likt.

 

Lyden er dårlig, man hører ikke altid hva folk sier, spesielt under mer kaotiske sener.

Det hjelper da ikke at dvden(som egentlig bare er en gammel VHS kopi) bare har nederlandsk tekst(som man ikke kan fjerne)

 

Når det er sagt, har filmen mange lys punkter, slag senen i filmen er mye bedre enn de man ser i patrioten.

Jeg kunne godt ønsket meg flere slag i filmen.

Karakternene er mer realistiske, du har over patriotiske karakterer men de blir liksom ikke fremstill som helter, faktisk viser filmen at de ofte er dumme og naive som tror alt er svart på hvit.

I motsettingen til patrioten der mel blir en eller annen super helt og veldig patriotisk og må gjennomgå masse lidelser og tap pga. de super onde brittene. Er Pacino's karakter hele tiden ganske motvillig, han aksepterer til slutt at han må slåss, men har blir aldri forhøyet som en helt, og filmen ender ganske low down, skal ikke røpe slutten, men den er litt bitter søt og viser at usa ikke var et magisk fantasi land der alle levde lykelige resten av livet bare fordi dem ble selvstendige.

Filmen er også veldig skitten, alt er skittent på filmen noe som passer bra for 1700tallet, alt er skittent og grovt.

Det er også mye godis for de som er interisert i krigen, uniformene er nesten spot on, nesten. Man får se fusilisers, grenadiers, line infantry, amerikanerner er veldig passene kledd, med sivilie, jakt klær og uniformer blandet sammen.

Pacino og sønnen er kledd i jakt skjorter på slutten da de jobber som speidere og skarp skyttere helt riktig.

Jeg får mye mer følelsen av at jeg er i usa i 1770 åra i denne filmen en i patrioten som ser ut som man er i usa på 2000 tallet med 1700talls klær

Og det er det som er viktig, ikke at alt er 100% korrekt at uniformene er helt riktige ned til knapper, filmen er ikke så mye mer korrekt enn patrioten, man følger fiktive perjoner i fiktive hendelser(med unntak av visse historiske hendelser)

Men det er hele følelsen av at man er tilbake i tid som er så mye bedre her enn i patrioten.

 

Kan også nevne at Richard O'Brian(mannen bak rocky horror) Spiller en relativt ubehaglig type.

 

8/10

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beerfest

 

Noen morsomme øyeblikk, noen ekstremt ikke morsomme øyeblikk, noen øyeblikk så teite at de ble morsomme, og noen som var så teit at det ikke var moromt engang. Det var minst av den første, og vel flest av den siste. Men jeg lo overaskende mye, mye "gulity pleasures"-humor her.

Men skuespill og manus er relativt tynt, og historien særdeles tynn den og.

Men en gang i blant er det egentlig greit å se en film som er så teit bare for underholdningens skyld, og det var vel det.

Fikk i hvertfall lyst på øl!

 

4/10 (for å være snill)

Endret av SobrietyMisfit
Lenke til kommentar

Transformers (2007)

 

425.transformers.042007.jpg

 

Siden to'eren ruller på kino tenkte jeg og mine venner at vi måtte se eneren før vi så to'eren. For meg ble dette gjensyn nr. 3. Litt småskeptisk før start, men fy feite! Dette er så über-awesome som det går ann, digger Bay's standarde helikopter og solnedgang akkompagnert med feit musikk. "Arrival to Earth" scenen er så awesome at jeg får frysninger! Pure awesomeness, lukter på 10'eren

 

9/10

Lenke til kommentar
Transformers (2007)

Siden to'eren ruller på kino tenkte jeg og mine venner at vi måtte se eneren før vi så to'eren. For meg ble dette gjensyn nr. 3. Litt småskeptisk før start, men fy feite! Dette er så über-awesome som det går ann, digger Bay's standarde helikopter og solnedgang akkompagnert med feit musikk. "Arrival to Earth" scenen er så awesome at jeg får frysninger! Pure awesomeness, lukter på 10'eren

 

9/10

Fullstendig enig! Jeg har sikkert sett eneren minst ti ganger til sammen, og har oppdaget nye ting omtrent hver gang. Det var først da jeg så den med venner at den tok et nytt steg opp på stigen. Da oppdaget jeg massevis av ting jeg ikke hadde sett før. For eksempel foreldrenes kommentarer når Mikaela dukker opp på rommet til Sam ;)

 

Som storfan av eneren, er jeg sikker på at toeren vil virke bedre med noen gjensyn. Ser uansett fram til den slippes på DVD/Blu-ray.

Lenke til kommentar

Braveheart (1995)

Director: Mel Gibson

 

braveheart1995cd2dvdripac3xvid2.png

 

Gibson sitt episke film sto for dør da jeg satte meg ned med druer og sjokolade. 3 timer er ikke bare sette på når som helst. Men med kos på bordet, så er tid sjelden ett problem. Vel den første timen var greit, selv om den hadde verdens mest klisjée kjærlighets historie jeg har sett. Ganske så forutsigbar hendelser hadde den også, ihvertfall når det gjelder den første kjærligheten. Synes også ikke Gibson passet i rollen, jeg så for meg en litt yngre kar. Kjærligheten imellom han og kvinnen så ut som noe fra tenåringene til ett par.

 

Historien var ikke noe altfor komplisert, meste var vel om Scotland's befolkning var lei av at engelske personer alltid plyndret og plaget dem. Skuespillet var ikke noe å si på. Gjorde gode roller alle sammen, selv om jeg gjerne ville sett en yngre person som Gibson's karakter. Filmen var godt laget, man kunne se at filmen hadde stort budsjett, men slik er det alltid i Gibson's sine filmer. Det som er greia, er at jeg er ikke særlig begeistret av filmer fra middelalderen. Sekkepipemusikk er heller ikke noe jeg synes noe om. Derfor gjorde bare denne filmopplevelsen til en jævla kjedelig affære.

 

Jeg kan skjønne hvorfor folk liker den, men jeg selv synes den var dritkjedelig, og satt kun og så på klokka.

 

4/10

Endret av Mr.BadSmile
Lenke til kommentar
Det var da en veldig streng karakter, jeg regnet med at Waters-humoren og "I wish every day was negro day" hadde slått bedre an.

Jeg liker filmen veldig godt i teorien. Det er mulig at jeg ikke var i humør til en feel good-film av det kaliberet.

Kan vi ikke bruke 6,75 istedet? 6,7 gir ikke fornuft.

6,7 gir i seg selv ikke fornuft, men hvis man setter den i skala gir den det.

 

6,7/10 er ikke helt sju, men nærmere det enn seks. Er det så vanskelig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...