Gå til innhold

Akambrukernes bilder - juli 2009


Anbefalte innlegg

Takket være en utrolig koselig presseansvarlig fikk jeg en bruskasse å stå på. Jeg har nok ikke vært så flau før, spesielt med tanke på at de fleste vennene mine stod helt foran, og så det hele.
Skal man være fotograf i offentligheten som her, må man vel bare lære seg å bli tykkhudet. Bildet ble i alle fall meget bra.

 

Hehe. Det gjorde meg ingenting, da jeg for lengst har funnet meg i at jeg er liten, men litt flaut var det likevel. Både artister, publikum, fotografer og security dro på smilebåndet. Det er litt komisk når man må sette en bruskasse på høykant for å få øya over scenekanten. Tusen takk forresten :)

 

På konsert er du generelt heldig om du ikke lukter som et bryggeri etterpå. ;)

 

Hehe. Nå var det riktignok en kristen festival uten noe som helst alkohol i bildet, så jeg skulle vært ganske flink hvis jeg klarte å lukte bryggeri etter det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det jo opptil flere sider siden det har vært noe rust å spore i denne tråden - her kommer litt nedbrutt jern foreviget på Kodak Ektar film i en gammel Yashica Electro 35 GSN.

 

Tror ikke "ADIO 1" har opplevd særlig action i disse traktene på en stund...

 

post-73994-1246990874_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Vel, dette er egentlig bilder fra slutten av mai, men nå er det juli. :)

 

Var av ymse grunner i utlandet, og som turist oppe i et gedigent tårn så jeg gjennom en glassrute rett på et duerede. Hmm - et motiv? Ikke helt - dessuten alt, alt for dårlig lys. Aha - nytt kamerahus - la oss se hva vi kan få ut av håndholdt lukkertid og høy ISO.. :)

 

Har her droppet støyfjerning, utenom default 25% fargestøyfjerning i RAW-konverteringen. Ville nok blitt litt renere med litt opprydning. ;)

En god del refleksjoner fra vindusruten - sees spesielt over duen og i de brune refleksjonene på høyresiden. Ruten fører også til dårlige kontraster - ble enda litt ekstra støy da jeg boostet kontrasten - jpeg'ene rett fra kameraet ble veldig blasse greier.

 

En overrasket due:

post-71211-1247005475_thumb.jpg

24-70@70, ISO 3200, f/2.8, 1/13s håndholdt.

 

...Og hva den passet på:

post-71211-1247005491_thumb.jpg

24-70@70, ISO 6400, f/2.8, 1/25s håndholdt.

 

 

Syntes ikke det ble så altfor gæli støymessig, håndholdt og på så høy iso, uten støyfjerning? (Heh - synd jeg på det tidspunktet enda ikke hadde fått polafilteret mitt - kunne bumpet opp ISO'n enda et hakk og sluppet mange av refleksjonene.. ;))

Lenke til kommentar
Kjøpte et par Lamborghinier her om dagen, fikk endelig rota meg til å ta bilde av de i dag. Skulle egentlig brukt de i Junifesten, men det skjedde ikke.

Morsomt tema - har selv tenkt på å anskaffe et par fine modellbiler og eksperimentere med lys.. :)

 

Det andre der ble litt utbrent, synes jeg - lysovergangene i toppen ble veldig skjoldete, i alle fall på læppisen min. Men - likte komposisjonen! :thumbup:

Lenke til kommentar

Takker.

 

Skal se på de overgangene ser de ikke her se. Litt usikker på om skjermen min lurer meg...

 

målte rgb i photoshop nå, i det lyseste på toppen måler jeg:

 

r 251

g 251

b 251

 

i den nest lyseste 249, neste 248 og 247.

 

for min del ser bildet normalt ut, er mulig skjermen din jukser til noe i hvitnivået. Dynamisk kontrast eller lignende. Har samme feilen på iphone.

 

http://www.lagom.nl/lcd-test/white.php på denne siden klarer skjermen min å skille alle blokkene, jeg ser ingen feil med bildet mitt her heller så da skylder jeg på laptopskjermen din Trondster ;)

 

slenger med en i 100% jpg kvalitet. de andre er jo på 60%

 

Til Trondster:

post-26623-1247007475_thumb.jpg

Endret av Dewil
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...