Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Max Payne

 

Fy faen for en møkka film, må alle involvete dø en lang og smertefull død som tar flere uker og inkluderer mange pinlige og tarm relaterte torur metoder, for å så tilbringe resten av evigheten i helvete der de blir tvunget til å se filmen omigjen og omigjen.

Jeg er på ingen måte en super fanboy av spillene, gode spill ja, men ikke noe religiøst over det. Spillene hadde en fin steming og god action.

Denne filmen har IKKE noe av hva spillene hadde, eneste de har gjort er å slippe å finne på egene navn i filmen, resten er bullshit, ikke noe av noir følelsen, og ikke noe av action delene fra spillet.

I det hele tatt dritt alt sammen, hele tiden mens jeg så på ville jeg egentlig bare slå av, men da ville jeg fått flak av folk som sier jeg må se hele filmen, hele tiden når jeg så på den ville jeg bare at dette skulle bli over, jeg vurderte å bli full bare for at tiden skulle gå fortere. Jeg vil ha tilbake mine 90 minutter jeg vil ha tilbake mine 99kr.

Og jeg vil skyte Marky Mark opp endetarmen med en flammekaster.

 

0/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-D7I5Gr2

To spill ikke et.

Likvell fucker de opp historien.

Eneste som var lik spillet var stedsnavn og karrakternavn.

 

Marky Mark er fremdeles en dust i min bok. Herre som han whina i filmen The Happening,

Lenke til kommentar

The Wrestler (2008)

Director: Darren Aronofsky

 

wrestler1ms9.gif

 

The Wrestler forteller en historie om en bryter som begynner å komme opp i åra. Kroppen begynner å svikte, og livet er ikke sånn den engang var.

Dette er den beste amerikanske filmen ifra 2008. Filmen tar opp hvordan det er å bli "gammel" på en ypperlig måte. Rourke gjør en aldeles så fantastisk rolleprestasjon, han er som født for denne rolla. Marisa Tomei er hot som vanlig, og Evan Rachel Wood gjorde også en god jobb. Man får følelsen at det er en dokumentar man ser på, noe som funker perfekt. Aranofsky har enda engang levert en god film, og håper han fortsetter sånn.

9/10

 

The Warriors (1979)

Director: Walter Hill

 

warriors.jpg

 

Joa, den var ikke ille. Filmen er ment som ren underholdning og var ren underholdning. Skal jeg begynne å pirke, så synes jeg skuespillet var til tider jævla dårlig. Men er ikke noe jeg gir noe særlig minus. Musikken var grei, filmingen var grei, historien var faktisk ganske så kul. Liker litt slikt, at man skal rømme ifra noe eller noen. Var noen karakterer som var skikkelig stygge. Ble nesten litt provosert av flere av dem, men er vel meningen, at man skal ha lidenskap med de "snille". Ellers en kul film, jeg koste meg ihvertfall.

 

7.5/10

Endret av BadSmile
Lenke til kommentar
To spill ikke et.

Likvell fucker de opp historien.

Eneste som var lik spillet var stedsnavn og karrakternavn.

 

Marky Mark er fremdeles en dust i min bok. Herre som han whina i filmen The Happening,

 

De kunne glatt laget 2 filmer av historien, både Max Payne og Max Payne 2: The fall of Max Payne hadde gjort seg ypperlig på lerrete med vise endringer klart, men like fult. Hadde de fått med seg det melankonske, den vonde Spiralen Max havner i og plot twistene hadde det gjort seg så bra.

 

Men neida, her kommer en taternisse med Uwe Boll syndromet klistret over øynene og kludrer til hele sulamitten.

Lenke til kommentar

Reservoir Dogs (1992)

 

15xl2cp.png

 

Akkurat som første gang jeg så Pulp Fiction. Likte den kjempegodt, og selve filmen føles sinnsykt kort. De er så ikke-kjedelige at det er helt latterlig. Mange likhetstrekk med Pulp Fiction her er det også, scenene er lange og det er masse snaxy dialog. Dette er sammen med Alien en av de mest kjente og mest etterlengtede filmene jeg har drøyet. Man merker at dette er Tarantino, og jeg liker filmen godt, det er bare synd at han ikke lager slikt lenger. Death Proof var forferdelig... Uansett; über-awesome cast, musikk, kameraføringer, dialog. Kjempegod underholdning, jævlig blodig og tøft. Slik skal det være. 9/10

Lenke til kommentar

^^Han kommer nok ikke til å lage noe liknende igjen nei, 17 år er tross alt gått. Men jeg har stor tro på at han kommer til å lage mange seerverdige filmer i fremtiden. IMO har han kun laget en dårlig film (DP) og en helt midt på treet (JB). Reservoir Dogs og Pulp Fiction kan man nesten kalle klassikere, og det er sjeldent jeg koser meg like mye som de gangene jeg setter meg ned for å se Kill Bill I&II.

Lenke til kommentar

Reservoir Dogs er på det beste uinspirerende og kjedelig for meg. Har prøvd å se den to ganger før, men duppet av halvveis første gangen, og ble distrahert av et Illustrert Vitenskap andre gang. I helgen tok jeg tak i nakkeskinnet, da jeg tross alt har betalt for filmen to ganger (dvd og bd), og så gjennom hele uten forstyrrelser. Mine anelser ble dessverre bekreftet. Jeg så stilige scener, utrolig fete karakterer og god musikk i filmen, men sett under en ett greide den fortsatt å kjede meg.

 

 

Tilbakeblikkene med samtalene med Joe for eksempel finner jeg platte og uinteressante, og sitter og venter på at noe skal skje, eller at noe stilig skal bli sagt, men det intetsigende våset fortsetter.

 

Krangelen mellom Mr Pink og Mr White om hvem av dem som ikke var til å stole på virket mest av alt falsk.

 

 

 

6/10

 

Red.: Merkelig nok finner jeg Pulp Fiction svært høyt oppe på lista over filmer jeg liker. Merkelig sett i lys av at jeg ikke liker RD, ikke merkelig-merkelig selvsagt.

Endret av Atald
Lenke til kommentar

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

 

Jeg ser av nylige innlegg at jeg ikke behøver å harke opp et nytt handlingsreferat til dere, siden Transformers: RotF har vært i vinden i det siste. Og godt er det, for jeg vil helst ikke måtte tvinge meg gjennom plottet til filmen én eneste gang til, på noen som helst måte. Mens det i skrivende stund spekuleres i finanskrisens omegn, oppfordrer jeg alle markedsanalytikere og liknende til å ta seg disse tre timene (!) og se denne filmen. Da vil det gå opp for de hvor langt nedi driten vi er, og Michael Bay m/ crew har skylden! Filmen i seg selv er en egen liten finanskrise. Nå vet jeg ikke hvor stort budsjett RotF faktisk opererte med, men det overgår nok mye annet der ute. Og hva har vi fått ut av det, rent filmmessig? Jeg skal prøve så godt jeg kan å raljere fram et korrekt bilde av filmen.

 

Først og fremst, det visuelle i filmen er uklanderlig. Både i forhold til CGI, men også den kvinnelige delen av rollebesetningen stiller utseendemessig helt i toppen. Godt å ha noe å skue på, for all del, men om noen i nær framtid - ihvertfall før hun er igang med et nytt prosjekt - kunne gjort meg bjørnetjenesten å frata Megan Fox evnen til å ytre ord, hadde jeg vært vedkommende evig takknemlig. Snakkingen hennes var direkte fæl å høre på.

 

Ingen andre mennesker i filmen imponerer meg nevneverdig heller; den prepubertale Shia Lebouf, med en mamma overdosert på koffein og sukker, og blivende romkamerat til gutten som overhode ikke vil dø, for å gi noen eksempler på det. Sistnevntes plass i filmen går så vidt jeg ser det ikke utover det å forlenge et allerede usannsynlig treigt plott. Med det fikk undertegnede mer tid til å irritere seg over lerretets innhold. Selve dialogen i filmen er anmasende og kjedelig i lengden, som ble fort avbrutt av høylydt, langt action. Takk gud!

 

Men skal jeg gå inn og kritisere actionscenene, var det til tross for fantastiske spesialeffekter etc. til tider komplett umulig å ha kontroll over hva som foregikk, hvem som sloss mot hvem og slike ting. Jeg var i stor grad forvirret der jeg satt, og jeg synes minstekravet man stiller til en film med et skyhøyt budsjett, er at man skjønner hva som foregår. Kall meg gjerne kravstor.

 

Kanskje robotene er blitt påvirket av menneskene på grunn av lang tid sammen, men bortsett fra utseende og størrelse er det vanskelige å skille de to livsformene fra hverandre. Robotene har jo humor (!), samtidig som noen av de har en dialekt og talemåte enda mer utpreget enn de mest iherdige forsøk på å parodiere Snoop Dogg og gjengen. Resultatet er ikke morsomt. Ihvertfall ikke for meg, men skremmende nok lot mange andre i kinosalen seg underholde av disse enkle, desperate forsøkene på skape godstemningen imellom actionsekvensene som kom på løpende bånd. Robotene som var enkle helter med ett mål for øyet i eneren, er blitt redusert til oss mennesker, bare enda mer cheesy i replikkene, men ballene er ihvertfall på plass (!)... Wait, what?! Hvorfor i helvete har de baller? Nei, da lo jeg godt, høyt og lenge.

 

Avsutningsvis vil jeg fraråde folk å gå i samme fellen - å skape sin egen personlige finanskrise - som det var å betale for å se denne filmen. Skjønner ikke hvordan folk som Dotten lar filmen delvis redde seg selv ved at den var basert på hans største barndomsminner.

 

3/10

 

Endret av excel
Lenke til kommentar

Har den ikke allerede tjent inn igjen det den kostet? Michael Bay betalte vel lønnen til et par hundre, kanskje til og med tusen mennesker? Jeg tviler på at finanskrisen tjener noe på at vi legger ned ILM, slutter å sminke skuespillerne våre, filmer uten lys og tar opp lyden med en kasettspiller framfor å ansette et lydcrew i 8 måneder...

Lenke til kommentar
Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

 

Først og fremst, det visuelle i filmen er uklanderlig. Både i forhold til CGI, men også den kvinnelige delen av rollebesetningen stiller utseendemessig helt i toppen. Godt å ha noe å skue på, for all del, men om noen i nær framtid - ihvertfall før hun er igang med et nytt prosjekt - kunne gjort meg bjørnetjenesten å frata Megan Fox evnen til å ytre ord, hadde jeg vært vedkommende evig takknemlig. Snakkingen hennes var direkte fæl å høre på.

 

Bjørnetjeneste? Kvifor vil du at nokon skal gjera deg ei bjørneteneste?

Lenke til kommentar
Har den ikke allerede tjent inn igjen det den kostet? Michael Bay betalte vel lønnen til et par hundre, kanskje til og med tusen mennesker? Jeg tviler på at finanskrisen tjener noe på at vi legger ned ILM, slutter å sminke skuespillerne våre, filmer uten lys og tar opp lyden med en kasettspiller framfor å ansette et lydcrew i 8 måneder...

 

Med god margin, selv investorene som vil ha garantert 10% over innskudd vil få tilbake sitt, filmen har per i dag tjent $397M brutto over hele verden, med et budsjett på $200M (og en standard at den må tjene dobbelt så mye som budsjett for å ansees som en finansiell suksess) vil det si at filmen komersielt sett er en suksess og kun "The Dark Knight" har tjent mer under åpningshelgen.

Lenke til kommentar
^^Han kommer nok ikke til å lage noe liknende igjen nei, 17 år er tross alt gått. Men jeg har stor tro på at han kommer til å lage mange seerverdige filmer i fremtiden. IMO har han kun laget en dårlig film (DP) og en helt midt på treet (JB). Reservoir Dogs og Pulp Fiction kan man nesten kalle klassikere, og det er sjeldent jeg koser meg like mye som de gangene jeg setter meg ned for å se Kill Bill I&II.

 

 

Reservoir Dogs er på det beste uinspirerende og kjedelig for meg. Har prøvd å se den to ganger før, men duppet av halvveis første gangen, og ble distrahert av et Illustrert Vitenskap andre gang. I helgen tok jeg tak i nakkeskinnet, da jeg tross alt har betalt for filmen to ganger (dvd og bd), og så gjennom hele uten forstyrrelser. Mine anelser ble dessverre bekreftet. Jeg så stilige scener, utrolig fete karakterer og god musikk i filmen, men sett under en ett greide den fortsatt å kjede meg.

 

Tilbakeblikkene med samtalene med Joe for eksempel finner jeg platte og uinteressante, og sitter og venter på at noe skal skje, eller at noe stilig skal bli sagt, men det intetsigende våset fortsetter.

Krangelen mellom Mr Pink og Mr White om hvem av dem som ikke var til å stole på virket mest av alt falsk.

 

 

6/10

Red.: Merkelig nok finner jeg Pulp Fiction svært høyt oppe på lista over filmer jeg liker. Merkelig sett i lys av at jeg ikke liker RD, ikke merkelig-merkelig selvsagt.

 

Jeg synes stilen til Tarantino er elsk. Rolige scener med masse dialog som varer opptil 5-6-7 min, så rett påp en scene hvor noen blør og skriker, denne scenen varer også en del minutter før neste kommer. Det er så hektisk og du lurer så sinnsykt på hva som skjer next. Dette er det mye av i Pulp, men i RD var det bare sånn. Hadde vært sinnsykt fett hvis Tarantino kunne kommet med en RD/PF-film igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...