Gå til innhold

Kommer planet X til å kolidere i 2012?


Grand

Anbefalte innlegg

Om dette kommer til og skje, så vil nok vi få beskjed en stund før. Grunnen til at politikerne ikke har sagt noe er for at de vil ikke skape panikk og misforståelser. De sier at de som ikke får vært med i bunkeren bør reise til fjells å bo i ei grotte, fordi da slepper en unna vann, høyere oppe, jo bedre er det. Det vil komme en sterk vind på 200 km/t, så våre stakkars hus som er laget av tre vil nok dette sammen da ja :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg syns de som er med på å opprettholde og spre slike dommedagsprofetier burde være litt annsvarlig for følgene av sin svindel eller uvitenhet for en gangs skyld

 

Jeg blir så jævelig irritert hver gang disse dommedagsprofetiene viser seg og ikke stemme (sjokk) også er det ingen som står til annsvar for det og bakfolkene går somregel bare videre til en annen dommedagsprofeti hvor de kan svindle enda flere folk.

Og de som følger disse svindlerene er ikke så mye bedre selv da de ofte bidrar til å dra inn enda fler i dette tullet.

 

Hva med å f.eks sette noen penger bak påstandene deres? Hvis de er sanne har dere jo ikke noe å tape.

Endret av flesvik
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det her er jo bare piss som ikke hører hjemme noe sted. Går verden under, så skal jeg love deg at det i så fall er menneskenes skyld. I en verden hvor penger, makt og ikke minst status generelt er alt som betyr noe (Og ikke engang ta dere bryet å begynne å snakke om følelser og andre verdier, de er forbeholdt de som har minst en av de 3 tingene jeg nevnte. Værsåsnill og si at en jente uten bart ville hatt vill sex med deg som senere endte opp med giftering, barn og hele den regla der om du bodde i en pappeske. Da skal jeg si deg vi alle hadde gitt faen hvis det var sånn. Og tenk litt etter på hvorfor vi menn egentlig vil ha den fineste og dyreste bilen. Og jo, alle vil ha det uansett hvilke verdier de måtte stå for. Så, er det fordi VI syns den er kul/fin eller er det fordi vi vet at jenter liker det? Selvsagt er det et smykke som viser hva du har oppnådd her i livet, noe som automatisk betyr et godt liv. Det jeg irriterer meg over er at vi alle sammen lever et liv så langt fra den egentlige virkeligheten.

 

Penger ER roten til alle problemer, til all kriminalitet, uansett hvordan du vrir og vender på det ser du til slutt at det bunner i penger. Så klart er det noe ved det som gjør at vi får drivkraft til å utvikle oss når det gjelder alt som bygges og skapes. Men er det egentlig positivt? I en perfekt verden lever alle i naturen hvor man må jakte på mat for å overleve. Det er da du kan finne en mening med livet. Hva er meningen med livet nå? Når man snakker om hele menneskeheten.. å bare utvikle oss i det uendelige? Hva er det godt for? Hadde ting vært som for en del tusen år siden ville ikke ungdommen dopet seg dag inn og ut fordi de er deprimerte/kjeder seg. Ingen hadde hatt så lite å gjøre og vært så svette at de sprer jug og fanteri som det dritet her på internett.

 

Jeg håper fa*n meg den planet x som ikke engang finnes smeller rett inn i den kula her og utsletter rubbel og bit. Da skulle jeg fyrt meg opp en sigar og nippet på den fineste whiskey'n og nyti hele showet.

 

MEN istedenfor å gi det skvipet her som syreskada narkomane har kokt sammen noe oppmerksomhet i det heletatt, så kanskje man kunne begynt å ta en titt på hva som faktiskt skjer og som er bevist. Hva med Skull And Bones klubben? Obama har vært medlem, Bush har vært medlem, og de har innrømmet det. Hvordan kan det ha seg at personer med så tett tilknytning til hverandre blir presidenter i verdens mektigste land? En kan kanskje undre seg over om det faktiskt er en gruppe mennesker med så mye penger og så mye makt at de styrer vår tilværesle til det fulle.

 

Norge har nylig tapt 600mrd. på investeringer. (Så lite er penger verdt, faktiskt. Et sted kan du slave rundt og sy klær til en timelønn på 10kr med en arbeidsdag på 14+ timer, og et annet sted kan du bli millionær på en youtube film hvor du har filmet deg selv "danse") Det har de råd til men hvorfor er det mangel på sykehusplasser. For den summen der kunne vi hatt toppmoderne sykehus med plass til alle. Eller oppgradert skolene "litt"? Er man 16 år og gir litt faen fordi man ikke vet bedre og skeier ut så er det egentlig ikke noe håp. Det er jo jævlig morro å jobbe på en bensinstasjon f.eks kan jeg tenke meg. Med sure folk som syker fordi de IKKE skulle ha sylteagurk på hamburgeren sin.. eller vaske dassen som en polakk har driti helt ned. Litt kulere å sitte på kontor og kommandere andre og tjene ti ganger mer. Det er rettferdigheten sin det. Et bevis på at penger ikke fungerer til slutt. Det HAR fungert, fordi folk hadde litt mer mellom øra den gangen og ikke gjorde penger til alt, men et sånt system skader mer og mer for hver dag. Det kan man se på Asia allerede nå, i storbyer som Hong Kong sier de fleste at de ikke bryr seg om kultur, de vil se framover så de mener det de har arvet ikke har noen sentimental verdi. Kvinnene er så opptatt av karriere at de fleste gir blaffen i det å ha en kjæreste. De har ikke tid til barn sier de. Så har vi de som kommer fra landet til storbyen og jobber seg ihjel for å sende penger hjem. Ta et søk på google og finn ut hvor mange meta-amfetamin hoder det finnes i Asia, se spesielt Bangkok. Grunnen er jobbing. Ingen som har lagt merke til at asiatere alltid skal gjøre ting så jævla fort?

 

Men hva skjer når verden har blitt sånn som systemet vil at den skal bli? Sitter alle på kontor da? Og hvis man ikke har råd til å bygge opp f.eks Afrika til et levbart land, hvordan har man da penger til at alle kan bli rike? For det er jo det man vil? Hvem skal lage pølse til deg på Shell? Ingen med doktorgrad i blabla vil det hvertfall. Så mange skal ha så lite for at noen få skal ha så mye.

 

Jeg tror jeg må bli amish eller noe, så tut ikke når jeg kommer med hest og kjerre kledd i bjørneskinn med kilometer med kø bak. Eller nei, man må vel søke om det å.. veiavgift og skilt på hesten. Ikke kan jeg flytte ut i skogen heller for jeg må jo ha byggetillatelse. Jeg skulle ønske alle så det jeg ser i denne verden. Men det må bli værre før det blir bedre.

 

EDIT: Joda, livet er herlig... igjen.. hvis man har råd til det. Og på forhånd tusen takk til den personen som klarer å endre mitt syn på dette og for at du i det heletatt orket å ta inn den sytingen her.

 

PS: Prøv dette synet på verden bare for EN dag, du kommer til å virkelig skjønne hva jeg mener, og det blir ikke noe bedre når du kommer hjem og ser programmer som paradise hotell/bordell og kanaler som MTV som viser musikkvideoer der hver eneste av dem inneholder både video og sangtekster proppfulle av pengesnakk og lettkledde jenter som er penere enn de fleste. Ikke rart at jenter har dårlig selvtillit når de hele tiden blir påminnet om at "hvis du ikke ser sånn ut og har slike klær og blabla..." standarden kan ikke være så høy. Og takk til deg pornoindustri som har gjort analsex og en meter med kuk til noe helt normalt som alle gjør og har. Litt tilløp for ekstra frustrasjon på slutten her, men vil bare ha fram et poeng her. Ingen som ser hvor dumme vi egentlig er?

 

Så til du som er bekymret over planet x, 2012, nabiru og alt det idiotiet der... bare drit i det og ta deg sammen. Uansett om det hadde skjedd kunne du ikke gjort noe med det. Ta bare universet som eksempel på hva vi har med å gjøre, hvor er endene... Da kan du tenke deg hvor små og ubetydelige vi er, men når vi først er her så er det kanskje greit å gjøre noe ut av det. En lurer noen ganger på om en maur kan tenke, hvis en fyrstikkeske forestiller hele universet satt opp ved siden av et menneske, hvor bra mikroskop må du ha for å klare å se noe i det heletatt? Klart maur kan tenke.

 

Og til dere hyper kristne som er redd for å havne i helvete, det går ikke ann å komme til et sted man allerede er. På grunn av dere så har vi helligdager. Men jeg syns ikke de er noe spesielt annerledes enn de andre dagene jeg. Det er stengt overalt og man får ikke tak i alkohol med mindre man vil kjøpe noe metanol av noen trailerpolakker. Alt det for noe piss på lik linje med alt det tøvet her. Og til dere som har planer om å sprenge dere for en fyr som skrev verdens største eventyr og som lover dere titalls jomfruer osv... tullinger.

 

Kall meg gjerne en lasaron, men til tross for det så er jeg ikke bare forbanna fordi jeg ikke har det ene eller det andre. Det er bare tanken på at det jeg har skrivd her trengs det ingen beviser for. Du ser det i alt. Hadde noen gitt meg en milliard i dag hadde jeg fortsatt hatt det samme synet, men da hadde det bare ikke lengre angått meg.

Endret av Shitzo
Lenke til kommentar
Lasaron brukes i dag nedsettende om en forkommen og sliten person uten bopel og arbeid. I dag bruker vi mest ordformen lassis som betyr det samme.

 

Opprinnelig stammer ordet fra det italienske ordet «lazzarone», avledet av «lazzaro», som betød fattig og spedalsk person. Ordet ble opprinnelig brukt om den fattige befolkningen i blant annet Napoli. Det er personen Lasarus fra det bibelske Evangeliet etter Lukas som er opphavet til navnet.

Skjønner ikke hvorfor noen skulle komme til å kalle deg lasaron etter den rant'en/sytinga, men nå vet ikke jeg om du er en forkommen og sliten person uten bopel og arbeid heller.

Kanskje noen som kjenner deg bedre...

 

 

:p

Lenke til kommentar
Hei, jeg leste på nettby at det ville komme en planet å krasje i oss i 2012, 21 januar. Den såkalte Nibiru eller planet x. er dette virkelig sant? Selv om det var fra nettby, så begynner jeg å lure. for det var så mange argumenter for at den kom til å treffe oss.

 

 

Hei, jeg leste på nettby at

 

Ja for all del, les på NETTBY om du er ute etter fakta.

 

Og shitzo er en idiot. :)

Endret av sileps
Lenke til kommentar
Og shitzo er en idiot. :)

 

Fordi jeg mener at alle kunne hatt det like godt?

Dvs. at ikke alle nødvendigvis trenger å leve i sus og dus i en overflod av penger, men at alle kunne levd på lik linje og hatt det ganske så bra? Noen få sitter på toppen og gir faen, kriminalitet skal bekjempes sier de, men hva er roten til kriminalitet? Så hvorfor skal noen få ha så mye, mens så mange skal ha så lite?

 

Få opp øynene og legg merke til ting, systemet fungerer ikke i lengden. Det gjelder på alle plan og ikke bare med tanke på penger.

 

Uansett er du vel litt mer idiot enn meg når du ikke kommer med noe annet å si enn det.

 

PS: Greit nok at nettby ikke akkuratt er en pålitelig kilde, men hva får deg til å tro at VG, dagbladet osv er det? De viser deg bare det de tror du vil lese, og ikke tro at det er alt som skjer her i verden. Det er nok altfor mye vi ikke vet noe om.

 

Og så gleder jeg meg til den dagen det er offisielt kjent at vi er i en krig mot islam. For den burde bekjempes på lik linje som sovjet og nazismen. Så igjen; Ikke bry dere om en planet, vår dommedag klarer vi fint å sørge for selv.

Endret av Shitzo
Lenke til kommentar
Planet X finnes og den kommer i 2012!

Hvor kommer den fra?

Kommer den til å plutselig poppe opp? Dukke ut av "hyperspace"? That's no moon...it's a space station. :ohmy:

 

Hvis den virkelig "kommer" i 2012, er det allerede mulig å se den med et hobbyteleskop, men ingen av jordens X antall hobby astronomer har varslet eller tatt hevd på navngivningen av en innkommende planet.

<EDIT>

Med mindre planet X suser av gårde i relativistisk hastighet, om mulig.

kyrsjo, tanker om det?

</EDIT>

 

Samme gjør solstormen som kommer i 2010 eller 2011 :(

Vis meg troverdige kilder som mener det er høy risiko for det og jeg skal vurdere å bli bekymret .

Inntil da gidder jeg ikke bruke energi på å tenke på det.

Endret av olefiver
Lenke til kommentar
Så det på national geo eller no for ganske lenge sia, altså har det vært snakk på det før. Bare ideen selvsagt ikke å faktisk gjennomføre det enda.

Månen er ikke geostasjonær så da måtte bærbjelken til romheisen gått på skinner rundt Jorda, fordi månen hele tida beveger på seg.

Lenke til kommentar
Planet X finnes og den kommer i 2012!

Hvor kommer den fra?

Kommer den til å plutselig poppe opp? Dukke ut av "hyperspace"? That's no moon...it's a space station. :ohmy:

 

Hvis den virkelig "kommer" i 2012, er det allerede mulig å se den med et hobbyteleskop, men ingen av jordens X antall hobby astronomer har varslet eller tatt hevd på navngivningen av en innkommende planet.

<EDIT>

Med mindre planet X suser av gårde i relativistisk hastighet, om mulig.

kyrsjo, tanker om det?

</EDIT>

 

Samme gjør solstormen som kommer i 2010 eller 2011 :(

Vis meg troverdige kilder som mener det er høy risiko for det og jeg skal vurdere å bli bekymret .

Inntil da gidder jeg ikke bruke energi på å tenke på det.

 

Vel, relativistisk planet... Eneste mekanismen jeg kan tenke meg som kan slynge en[it]planet[/it] til relativistiske hastigheter, er en nesten-kollisjon med et sort hull. Problemet er at planeter ikke er rigide, men holdes sammen av tyngdekraften, og for å komme opp i relativistiske hastigheter, må planeten nære nok til at den ville vært revet i filler av tidevannskreftene fra hullet. Med andre ord ville det ikke vært en planet, men en grussky, som ville spredd seg ut ganske så raskt. Sannsynligvis en gassky med høyt metallinnhold, da kreftene som skal til for å forstøve en planet ikke har noen problemer med å fordampe den vha. friksjon som "ekstrabonus"...

 

Sannsynligheten for at dette skal skje, for så å slynge den i vår retning, for at vi skulle merket noe til det (det vil være en ganske stor og tynn gassky innen det treffer oss...), og at det skulle skje akkurat i 2012 (og at det er varslet!) - latterlig lav... Det er sannsynligvis mer sannsynlig at jeg tunnelerer rett igjennom gulvet og havner i fanget til en eller annen person i etasjen under...

Lenke til kommentar
[....]Hvor kommer den fra?

Kommer den til å plutselig poppe opp? Dukke ut av "hyperspace"? [...]

 

Jeg trodde alle visste at Apollo-programmet egentlig gikk ut på å bygge en base på månens bakside? Det er derfor det var såpass mange "ulykker" i Apollo-programmet, og også i Sovjets romprogrammer, kjente astronuter kan jo ikke bare forsvinne. Derfor "døde" de isteden i tragiske ulykker, men i virkeliheten ble de bare overført til denne månebasen. Mange jobber der enda, men de fleste er overført tilbake til jorden og lever i dag med ny identitet.

 

Oppgaven til denne månebasen er å lage ett hologram på himmelen mellom jorden og Planet-X. Dette hologrammet viser stjernehimmelen slik den ser ut uten Planet-X, på den måten vil det ikke være mulig å se Planet-X før utpå høten 2012 (ca. midt i september for oss på den nordlige halvkule, litt tidligere på den sørligere). Vi vanlige mennesker kommer likevel ikke til å se den da. Du har kanskje legt merke til den stadig økende mengden Chemtrails de siste årene? Det er testing av ett verdensomspendende røykteppe som er planlagt å skulle skjule Planet-X når den kommer så nærme at det ikke lenger går å skjule den med hologrammet fra månen.

 

Eneste måten vi kan mærke at Planet-X nærmer seg på er uregelmessigheter i tidevannet. Det har begynnt allerde nå, men det bortforklares med at vannstanden stiger noen få millimater pga. global oppvarming, det er selvsagt bare tøys. Likevel vil vi bli servert stadig mer fantastiske konsekvenser av global oppvarming og issmelting. Det som egentlig skjer er derimot at Planet-X påvirker tidevannet på jorden stadig sterkere mens den nærmer seg.

 

Så ikke kom her å si at Planet-X ikke finnes. Du har all grunn til å være redd, men det hjelper desværre lite. Vi som skal overleve vet allerde hvem vi er. Ett lite håp er det likevel, av og til er det noen av oss som desværre dør. Da blir vi nødt til å rekrutere noen av dere som ikke er med på listen, det er også ett lite (2-3000 for Norges del) med "fribilletter" vi som allerede er garantert plass kan få som bonus om vi leverer godt arbeid. Er du heldig har du en god venn "innenfor" som får en av disse billettene og velger å la deg være med videre. Så en liten sjangse har du fremdeles til å få en slik gul konvolutt i posten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...