Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Scanners 3: The takeover

 

Morsom film til tider, og definitvit bedre enn de to første.

Sterkt uenig her. Cronenbergs originale visjon er den eneste av disse tre som er verdt å se!

 

Delvis enig med deg, delvis uenig. Den originale filmen har definitivt sine sider, og Michael Ironside er konge som vanlig. Bruce Campbell er kongen av B-filmer, men Michael Ironside er definitvit dronninga. Eller, øh, prinsen. :p

 

Den første har et dypere plot og fokuserer veldig mye på at scannere er uskyldige ofre, selv om noen få er interessert i å ta over verden og alt det der. Hadde jo blitt kjedelig film om alle bare var venner. :p

 

Men når det er sagt er det ganske lite action i den første, men det tar seg betydelig opp i de to neste. Siden dette er tredje fiilm får vi bare en kort forklaring på hva scannere egentlig gjør, og allerede i starten ser vi en scanner i aksjon uten at noen ser ut til å bry seg noe særlig. Det gjør at de slipper å forklare alt om igjen og fokuserer heller på det som gjør scannere morsomt. Blod, gørr og hoder som eksploderer i nærbilde. :p

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar
Hva er budskapet?

 

At barna får svi for foreldrenes synder.

 

Jeg føler det kom ganske så klart fram.

 

 

 

Jeg opplever hele filmen som en lang meditasjon over det å leve livet, konsekvenser og at problemer ikke løser seg selv. "It's not going to stop, till you wise up.". Vi kommer jo under huden på en rekke folk som absolutt ikke gjør kloke valg, og som får unngjelde for dette og må rette seg i ryggen, konfrontere det som har skjedd og finne en ny retning.

 

 

Lenke til kommentar

Police Acedemy

 

En film folk dumper på pga. de elendge oppfølgerne, men første film er jo drit kul.

Filmen fortjener jo en god karater alene bare pga. den beste blowjob gagen på film.

Filmen er full av hysteriske karakterer, ja det ble veldig fort oppbrukt i oppfølgerne men i første film er det akurrat passe

Filmen er jo egentlig bare en college film satt til en politiskole, men er fremdles kjempe morsom.

 

8/10

Lenke til kommentar
Så dra en av de kortere da, Mirror spiser Stalker til frokost.
Har prøvd å få tak i den :roll: ..

 

Den går til innkjøp snart. Lover.

 

Den er sikkert fin i hylla og.

Du har jo sett deler av filmen på youtube, så kan jeg skjønner hvorfor du drøyer. Man mister litt lysten til å se filmen som en helhet da.

Endret av BadSmile
Lenke til kommentar
Du har jo sett deler av filmen på youtube, så kan jeg skjønner hvorfor du drøyer. Man mister litt lysten til å se filmen som en helhet da.

Det har absolutt ikke noe med at jeg drøyer og gjøre. Ble linka en scene en gang når jeg ikke visste det var Mirror og så den. Jeg får mer lyst til å se den av det.

Lenke til kommentar

Stalker er visuelt sett nydelig, og jeg er i utgangspunktet en sucker for filosoferende filmer. Jeg trenger likevel et gjensyn eller to før jeg kan sette en karakter jeg virkelig kan stå for.

 

Jeg har troen på at Zerkalo kan gi meg en enda bedre opplevelse enn Stalker. Gir den kanskje en sjanse i kveld..

Lenke til kommentar

Kids (1995, Clark)

Condoms don't work. They either break, or they slip off, or they make your dick shrink. Nah, but you still gotta use em, yo. At least I did once.

Larry-Clark-5-9-07.jpg

Jeg har kun sett Larry Clarks Ken Park før, og denne er ikke helt ulik med sitt fokus på ungdom og sex. Jeg har problemer med å føle sympati eller engasjement for karakterene. Samtidig klarer jeg ikke helt å tro på det som blir servert, selv om flere av scenene blir fremstilt usminket og realistisk. Det er ikke første gang dette temaet er blitt tatt opp (drugs and unprotected sex are bad.. mkay?). Når jeg heller ikke klarer å leve meg inn denne filmens verden, blir det en smule bortkastet. Kids prøver å gi en wake up call, men jeg kjøper det ikke.

 

Voldtekten på slutten var litt "in your face", da..

 

37%

Endret av Infenso
Lenke til kommentar

Lawrence of Arabia (1962)

 

x37fp0.png

 

Se på det. Fy faen.

 

Har akkurat sett den episke og fantastiske Lawrence of Arabia, den fire timer lange spilletiden virket mye kortere, og jeg ble overveldet av hvor pen og fantastisk filmen er.

 

Lyd

Dialogen er fantastisk i filmen, men musikken og lyden veier opp som noe helt enormt som bare kiler inni meg. Det er helt sinnsykt bra. Det er mange scener hvor bare figurene rir på kameler over ørkenen og musikken gjør alt den trenger og gjøre for å tilfresstille seeren.

 

Foto

Det er jo bare å se over her. Det er helt sykt hvor bra bildene i filmen er (med tanke på både at den er 47 år gammel - og generelt - en av de vakreste filmene jeg har sett ever). Min favorittscene som var penest og kanskje vakrest å se på var første møtet med Omar Sharif i filmen, når han kommer ridende i tåka og de lurer på hvem det er. Er vel litt over ett minutt med helt stillhet hvor du ser han rir mens de andre figurene titter på han. Sinnsyk stemning. Fotoet er genialt, og som sagt har kanskje den beste cinematografien ever jeg har sett.

 

Handling

Engasjerende og heller ikke kjedelig. Lawrence er en ung britisk soldat som ender opp med å hjelpe arabere, jeg sier ikke mer, du må bare logge ut av forumet og se den hvis du ikke har.

 

359a7mb.png

 

Bortsett fra at filmen trengte å pauses (ikke fordi den var kjedelig, jeg måtte), så er den så og si aldri kjedelig, selv om den varer i nesten fire timer. Jeg gir den 9.5/10

Lenke til kommentar

Nja. de tror vel Lawrence er "fag" fordi det er historiske rykter om at han var homo eller bifil.

 

Filmen er som du sier fantatisk, jeg liker at det er litt 60talls feel over det.

Noen ganger er det faktisk greit å se en slik film, ja den er lang og det er lenge siden jeg har sett den(får vel se den i mårra tenker jeg)

 

En fantastisk og unik "krigsfilm"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...