Gå til innhold

En film ingen har sett: Diskusjonstråd


Infenso

Anbefalte innlegg

Den største overraskelsen var at mens jeg forventet en typisk kunstfilm, så føltes dette mer som en slags b-krim. Ikke i negativ forstand riktignok, og folk må ikke trekke noen negative hentydninger ut av det begrepet. Langt mer streit enn jeg hva hadde forberedt meg på, i alle fall.

 

6.5/10

 

Omtrent helt enig med deg i alt du skriver. Jeg forventet virkelig heller ikke en såpass streit film. Den var likevel underholdede og interessant. Jeg skulle også gjerne sett at den var litt lenger. De omtrent 85 minuttene gikk fort unna, og jeg følte på en måte at filmen kunne hatt enda mer å by på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg endelig fått tid til å sette meg ned med denne filmen. Selv om jeg egentlig var veldig trøtt, og denne filmen tross alt er s/h, så ble jeg raskt trukket inn i stemningen. Atmosfæren i filmen var mildt sagt ekkel, men samtidig veldig fasinerende. Og jeg kan godt forstå at den skapte reaksjoner da den kom ut, da noen av scenene er veldig syke! Historien var interessant, skuespillet bra og musikken minneverdig. Jeg er uenig med de som sier den kunne vært kortere, da jeg syns lengden på scenene var akkurat passe. 7,5/10

Lenke til kommentar

Eyes Without a Face

 

Baaaah, ufattelig kjedelig. Filmen fenget meg ikke i det hele tatt, og jeg ble nødt til å spole gjennom store deler av filmen. Denne filmen var så vanvittig kjedelig at jeg tok en pause midt i og sov en halvtime, selv om jeg var helt våken da jeg startet den! Greit nok, den er bra filmet og skuespillet er helt ok, men plottet er så tynt og kjedelig at denne filmen ble en svært dårlig opplevelse for meg. Tivoli-musikken fenget heller ikke. At den har hele 7,9 på IMDb er helt uforståelig. Nå må jeg kjappe meg å få satt på noen roboteksplosjoner så jeg ikke sovner igjen.

 

2/10

Endret av GoreGalore
Lenke til kommentar

Beklager for fraværet. Har ikke hatt tid til dette, men her er anmeldelsen min.

 

Eyes Without a Face

 

Uengasjerende og uinteressant. Følte bare at jeg så på folk som gikk rundt i ganger og 50-talls kjerringer som babla på et språk jeg ikke forstod. Ellers var den jo stilig ved at vi fikk se groteske scener for sin tid. Blir en 5/10 fra meg.

Lenke til kommentar

Dettye var en aldeles fantastisk film for min del. Musikken, konseptet, karakterene og den ekle stemningen klaffet perfekt. Alt passet sammen og ble til en fantastisk film og det hele toppes av en helt utrolig slutt som ikke kunne vært bedre. Eneste trekk var at filmen gikk veldig fort. Ser ut til at det nesten ble litt hastverk. De kunne nok gjort den enda bedre om den varte halvtimen lengre.

 

Alt i alt en fantastisk film som virkelig skal ses flere ganger. Ender vel på en ganske grei 9/10

Lenke til kommentar

Da har eg og endelig fått tid til å sjå filmen, men kan ikkje sei eg vart so voldsomt imponert...

For det fyrste var denna tivoli-musikken voldsomt irriterandes og plagsom, skuespelarprestasjonane var ikkje all verden, og muligens dei dårligaste politimenn i filmhistorien... Kunne trygt ha redigert ein del scener so dei vart kortare. Lite nødvendig å følga legen skritt for skritt fra huset til klinikken blant anna...

Filmen er knappe 90 minutter, men uansett so såg eg gjentatte ganger på klokka, og kjeda meg til tider voldsomt.

Stjernekast 3.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...