Gå til innhold

Årets medlem 2008 - Superfinale! (Simen1 vs L4r5)


TSP

Superfinale av årets medlem  

569 stemmer

  1. 1. Hvilken av disse fortjener å få tittelen årets medlem 2008?

    • [url="http://www.diskusjon.no/index.php?showuser=55736"]L4r5[/url]
      280
    • [url="http://www.diskusjon.no/index.php?showuser=3851"]Simen1[/url]
      289


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan da? Om det er noen som har juket med stemmen, so what? Uten spenning = no fun. uannsett så ville vi allerede sett HELT klare reslutater om/hvis det ikke hadde blitt fikset på stemmene(om det er noen som gjør det da)

 

 

Men ja, det er noe mystisk. For når den ene personen har dratt fra tråden(ingen av deltagerene, en av modsa;O) så ser man at den ene personen rykker frem. men når han/hun kommer tilbake, wips.. så har den ene som ligger igjen dratt igjen eller så er det likt. haha

 

Personen liker sikkert ikke forskjells behandling for han veit at den ene personen hadde vunnet overleggen over konurrenten.

Endret av laffe
Lenke til kommentar

Jeg nekter å tro at 350+ personer bevist har stemt den tapende part for å gjøre avstemningen så jevn som mulig. Det var vel en grunn til at de havnet i en egen superfinale i utgangspunktet: de høster stor oppslutning begge to.

 

--

 

Men Simen, når du i morgen i ni-tiden tar i en ekstra skål og kan krone deg selv med tittelen "årets medlem 2008", ikke glem hvem som nominerte deg i utgangspunktet. Du skylder meg tross alt en pen slump penger for nominasjonen, det var avtalen.. :ph34r:

Lenke til kommentar

Stemmen min gikk til Simen1. Selv om han har rødt nick, og får betalt for å arbeide med forumet, så gjør han alikevell veldig mye utover det og hans verdi som levende leksikon er vanskelig å overse. Jeg synes uavgjort hadde vært et fint resultat, og hadde også veldig lyst til å stemme på navnbror som også gjør mye fornuftig uten å få betalt, men til slutt ble det alså Simen1. L4R5 fikk i alle fall et par stemmer av meg tidligere runder ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...