Gå til innhold

Nytt treff i Oslo lørdag 17. januar kl 17:00 [VIKTIG OPPDATERING I FØRSTEPOST]


ilpostino

Undersøkelse  

179 stemmer

  1. 1. Er du barsk nok til å stille på treffet i dress/kjole/penklær?

    • Ja
      95
    • Nei
      83


Anbefalte innlegg

Nå har jeg hatt en liten ringerunde for å bestille bord og på det 4. stedet jeg ringte hadde de plass til oss. På grunn av en kombinasjon av Disney on ice og at jeg har vært treg med å bestille er det fult på TGI Fridays på Aker Brygge og Karl Johan i tilleg til Peppes på Jernbanetorget.

 

Det eneste stedet de hadde plass (som jeg har prøvd) var på TGI Fridays i Klingenberggaten. Der har jeg bestilt to langbord fra 17-20. Treffet er derfor fremskynnet en time og flyttet til TFI Fridays Klingenberggaten. De har heis der slik at Wheelman kommer seg ned til der vi har bord. Oppmøte ved Tigeren/Trafikanten 16.30 mens resten møter opp ved restauranten klokken 17.00

 

Det er ikke lenge siden det var en gjeng svette, bleke nerd som løp rundt på Ekeberg og spilte fotball. etter forslag fra wheelman er det nå på tide å treffes igjen innendørs. I fjor vinter hadde vi treff hvor vi spiste på TGI Fridays. Etter dette dro noen videre på byen mens andre dro hjem eller andre steder. Da høst/vintermørket har kommet over oss foreslår jeg at vi har et nytt treff. Å finne på noe etter det igjen er opp til den enkelte å bestemme seg for.

 

grunnet (dårlig koordinering av) hyttetur kan ikke jeg være med på dette treffet. b-real og fredrik kan redigere førsteposten for å legge til/fjerne folk som ønsker å være med fra listene i denne førsteposten. da jeg har snakket med bekymrede foreldre tidligere kan jeg fremdeles tilby meg å gjøre dette.

 

Etter første avstemning er ferdig er det bestemt vi skal møtes lørdag 17. januar klokken 18 på Peppes Pizza Jernbanetorget.

 

Når det gjelder alderen på de som pleier å komme er vel de fleste i alderen 16-18. Det er også noen over denne aldersgruppen som kommer og jeg har vært eldst de to treffene som var ifjor vinter. forrige gang satt vi på to bord hvorav det ene var et "voksenbord" hvor det var folk over 18 som drakk alkohol og et "barnebord" for de under 18. Jeg foreslår det samme denne gangen også.

 

Hvis du lurer på om foreldrene dine vil la deg komme så send meg en PM. jeg tilbyr meg å snakke med engstelige foreldre på telefonen.

 

Hvis du vil melde deg på så skriv det her i tråden. Hvis du ikke er satt opp i førsteposten iløpet av et par timer så send meg en PM så legger jeg deg til.

 

Det "offisielle" programmet er selve treffet der vi avtaler å møtes hvor det blir inntak av mat og drikke. Etter dette er det mange som har dratt videre på byen. Dette er helt valgfritt og det er mange som drar hjem etter vi er ferdig med å spise.

 

Her er kode du ha ha i signaturen din for å vekke oppmerksomhet rundt treffet:

[b]Hardware.no[/b] møte i Oslo? Lyst til å være med? Skriv deg opp [url=http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1038383&hl=][b][size=2]her[/size][/b][/url]! [b][color=red][size=2]Hot![/size][/b][/color]

 

Folk som har stemt eller gitt utrykk for at de sier noe annet enn gulost i denne tråden blir plassert på et bord innerst i hjørnet med lyset skrudd av. :ermm:

 

Kommer:

wheelman

b-real

Arinomi

programvare

Sameboe

allyse

Demantios

Exentler

DJ_Dark

Jesper Karsrud

Olum

Mimir

MSg

Ghraag

Lemon

The Duke

mrbjoern

Onyx

LueDotten

Big-Mama

Kristoffer Torp

Lillium

WhiteKnight

Randy_Rhoads

Lemon

eirjep

Pac-Man

 

 

Kommer kanskje:

 

Volcov

khaffner

Eplefe

Llandari

[GDI]Raptor

Mortis360

Iceman™

Kuroi-Neko

Zlatzman

cHilfiger

Svedge

Volcov

phax

Ballus

L4r5

bobbo_

Anfall

WildWolF

KristofferB

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...