Gå til innhold

Ditt vannkjølte system


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter to dårlige forsøk med vannkjøling på GTX280 så gjekk det bra på det 3. kortet. :)

 

Ser heilt jævlig ut men det virker og eg har ikkje noko vindu i kabinettet heller så der er kun hybelkaninene som får sett det :p

 

C2D E8400 @ 3.0Ghz

Asus GTX280

post-32565-1224438680_thumb.jpg

post-32565-1224438706_thumb.jpg

post-32565-1224438721_thumb.jpg

Endret av X672
Lenke til kommentar

Tror det hadde blitt mye bedre dersom du hadde ryddet litt. :)

 

Tjener kanskje et par Celsius på temp også. :)

 

Ellers veldig pent kabinett. ;)

 

Monterte du kjøleblokken feil da, med det du grillet to skjermkort? Eller var det andre faktorer som spilte inn?

 

Den radiatoren din var også sinnsykt stor. Hvilken pumpe bruker du? Bruker du noe annet enn Iwaki på det der har du vel rimelig dårlig flow, dersom du ikke har flere pumper vel og merke. Tror du hadde vært mye bedre tjent med en stk. PA.120.3. :)

Endret av LockBreaker
Lenke til kommentar

Hadde nok sett bedre ut men tviler på at temp'en hadde blitt noko bedre da radiatoren står på utsida av kabinettet.

 

 

Det første GTX280 var eg kansje litt hardhent med da eg demonterte det, var klistermerke over 10 skruer i bunn som eg ikkje såg så prøvde nesten bokstavlig talt å knekke det i to så det gav meg berre to svarte skjermer når eg starta opp.

 

Det andre starta opp fint og alt såg bra ut med rundt 45C idle temp på GPU men etter 45 minutt i WoW vart alt svart og samme problem som det første.

 

På det tidspunkte hadde eg berre ein 120x2 radiator så eg regner med at den ikkje gredde å kvitte seg med varmen og korte brant seg.

 

 

Eg bruker ein Aquastream XT Ultra pumpe og har rundt 77 l/h som ser ut til å vera meir enn nok da GTX280 makser på 47C etter 2 timer med Warhammer Online og idler på 39C som eg er meget fornøyd med da gfx korte holdt rundt 85C med orginal vifta under load med rom temp på rundt 21-22C :)

Lenke til kommentar

MartinsRadiatorEstimators Må ha excel for å få den til å virke:)

evt ta en titt på http://www.martinsliquidlab.com/ for gode tester :)

 

Du vil ikke noen omstendigheter få temp under rom temp. Kanskje med delta 5000rpm vifter og en heatcore. Men ikke med en vanlig rad og vifter.

 

Du kan også overvifte en rad slik at luften går for raskt over raden slik at varmen ikke greier å smitte over på luften.

Endret av MoDzoNa
Lenke til kommentar

For det første, så snakker X672 om under 10 grader over romtemp, altså hvis det er 23 grader i rommet, snakker han om en vanntemperatur som er lavere enn 33 grader.

 

Og det er fysisk umulig å vanntemp under romtemp, med mindre man har et slags kjøleelement. Hvis man bare har "det normale", altså en radiator og vifter, uansett hva slags radiator og hva slags vifter, vil de alltid kjempe for å få temperaturen ned i samme temperatur som romtemperaturen.

 

For å sette det i perspetiv, så hvis man har vann som er kaldere enn romtemperaturen, så vil radiatoren hjelpe til med å varme opp vannet til romtemperatur.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...