Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Jeg så de to første i triologien uten å bli imponert, og jammen var ikke GBU like skuffende. Western-sjangeren kommer nok aldri til å bli min greie, og jeg kommer nok til å ende opp med en 250-liste hvor to filmer mangler - OUATITW og LotR3.

 

Sånne ting er kjipt. OUATITW har ikke jeg sett heller, men siden jeg er så glad i Dollar-trilogien, skal jeg se den asap.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Once Upon A Time In The West. Nokså kjent forkortelse, vil jeg tru.

 

Nei.

 

I tillegg er det vanlig at man bruker hele navnet første gang man ref. til filmen, for deretter å bruke forkortelsen i senere referanser. Dette var ikke tilfellet her.

 

Men så var det Dorian Gray som skrev OUATITW først da. Bare skrev det samme jeg.

 

Edit: har sett forkortelsen blitt brukt utallige ganger her på forumet, btw.

Endret av CypheroN
Lenke til kommentar

Godt det ikke bare er meg :)

 

 

Men som jeg skrev nederst i posten min. Jeg fikk endelig sett Dan in Real Life i går og i tillegg til å være en meget bra film så har Sondre Lerche laget en filmmusikk som faktisk var fryktelig bra. Ingen stor fan av gutten for å si det pent, men musikken hans passet meget godt inn i filmen...

Lenke til kommentar

Jeg blir mer satt ut når folk ikke skriver forkortelser. Men så har jeg jobbet i forsvaret i fem år, hvor alt forkortes. Vi har en egen publikasjon i forsvaret som kun har som formål å liste opp hva alle forkortelsene står for. Tittelen på den publikasjonen er igjen forkortet (men slapp av, du vil finne ut hva forkortelsen står for ved å slå opp i nevnte bok).

 

Vi har da forsvarsspråket ("new unknown bearing one fover fife, classified hostile" er da betegnelsen for at en frekk tøs har entret bygningen), sms språket ("oss 2 4ever") og l33t språk. Eller hva med forumspråket? ("wtf, ibtl n00b!").

 

Skulle bare mangle at filmgeeks snart utvikler sitt eget språk som går ut over det å bare sitere filmer. Jeg sa senest i går til en kar at jeg kom til å han et tilbud han ikke kunne avstå, for så å spørre om han følte seg heldig. Nå må jeg ut for å drepe en hest, men jeg aner strengt talt ikke om jeg har flere kuler igjen.

 

Jeg stemmer for kun forkortelser fremover, for å utvikle geeknivået. Jeg så LQCC i går. Skuffet litt, ble ikke engasjert i AD sin historie. Vet ikke om jeg skal se resten av FT sine filmer om AD.

 

Skal si det effektiviserte prosessen. Kan jo bli en egen quiz dette, hvilken film så jeg i går? :wee:

Lenke til kommentar

satt å så på Waterloo for inspirasjon mens jeg malte.

og dette ble resultatet,

 

en linge battaljon på 36 figure et kompani med Grenadiers, 4 kompanier fusiliers og 1 kompani Voltigeurs.

 

er faktisk en kjempe fin ting å male mens man ser på filmer for inspirasjon, er vist mange som gjør det, en jeg kjenner har en liste på 5 filmer han ser omigjen og omigjen mens han maler, det behøver ikke en gang være filmer som har noe med det man maler, han har blant annet lotr extended på sin liste over must see filmer mens han maler,

post-34516-1220704756_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...