Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Enkelte innlegg er blitt redigert grunnet overdreven eller feil bruk av quotefunksjon. Vær vennlig å passe på å quote det du svarer på og ikke mer enn det. I utgangspunktet skal man ikke quote mer enn maks to innlegg bakover. Dette for å gjøre det mest mulig oversiktlig. Ved quoting av veldig mye tekst, eller om bruker finner det nødvendig å quote flere innlegg bakover så oppfordres man til å bruke skjul funksjonen.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han er veldig godt kjent ja. Kjent som i form av mPUA/PUG.

Profilert på de aller største sidene. Men ingen kjenner hans ekte identitet though...

 

Først ute med PUA i Norge? Hmm.. Jeg kjenner til en mPUA som har drevet på i haugevis av år. Rett etter at DDA slo igjennom. Men han har trukket seg tilbake fra communityet

Lenke til kommentar

Boka "Power of NOW" som jeg med flere har anbefalt er noe som ikke har med PUA å gjøre i det hele tatt, det har med livsmestring å gjøre. Etter min menng så burde alle lære seg dette, hva man bruker lærdommen er opp til en hver. Jeg må ihvertfall teste ut dette før jeg gir det opp. Problemet med slikt som dette er vel at man fort kan bli avhengig?

 

*Og da mente jeg ikke avhengig av denne tråden*

Endret av Battone
Lenke til kommentar

Jeg har lest noen selvutviklingsbøker i forhold til studier (hvordan bli en mer effektiv stundent), og hvordan bli mer effektiv generelt sett (Få ting gjort - David Allen). Jeg har også lest en selvutviklingsbok om hvordan en kan få en sunnere livsstil. Jeg syens det er veldig nyttig å lese sånne bøker og kan anbefale andre også å lese sånt, i tillegg til PUA litteratur ;) En sånn bok kan gi deg et nytt og bedre perspektiv på ting, og en del av emnene innenfor selvutviklingsbøkene kan en dra direkte nytte av ved sjekking.

Lenke til kommentar
Jeg også, om det ikke er for mye bry :) Kanskje like greit å poste den her...

Står jo en del på forumet til PickupArtist.no > Pickup Artist > Nybegynner

 

Dersom du kan lite om Pickup Artisteri og ønsker å lære mer, kan vi anbefale følgende bøker:

The Game av Neil Strauss: Verdens fremst og mest solgte bok om pickup artister.

The Rules Of The Game av Neil Strauss: Oppfølgeren til The Game. Boken er et 30 dagers program for å bli en Pickup Artist.

The Mystery Method av Erik von Markovik: Erik von Markovik også kjent som Mystery er kanskje verdens mest kjente Master Pickup Artist. Denne boken er en detaljert beskrivelse av hans metode for Pick-up.

Pornopung av Mads Larsen: Den mest kjente norske sjekkeboka. En norsk roman om Karl som skal slå Casanovas rekord på 122 nedlagte damer.

 

Begynte såvidt å lese på "The Game" i går. Artig lesning :)

 

Er dette forresten relatert til NLP og NLS?

Endret av Misantropen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...