Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Hele poenget med en wing er at han opptar object og lar du få ha target for deg selv uten at object cockblocker f. eks. Dette er det ingen AFC's som ikke har lest om pu som skjønner, kanskje stjeler de til og med target? ouch...

 

Wingman har da vitterlig vært en velkjent rolle og tittel lenge før nettet dukket opp engang. Tviler på det bare er folk som har lest om PU som kjenner det konseptet.

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva mener dere er de beste og mest lærerike PUA bøkene? Finnes det eventuelt noen gode nettsider med anmeldelser av PUA bøker? :)

Google Is Your Friend

All Smart People Use Google

It Appears That You Are Not One Of Them

 

bart.gif

 

Jeg har ikke lest noen PU bøker, finner info på internett.

 

Men er jo kjekt å ha en bok på senga, og en bok når man er ute å reiser. Ikke alltid jeg sitter klistra forran PCen..

 

Du kan gå på bokhandelen å spørre om bøker av f. eks Neil Strauss

Lenke til kommentar
Hva mener dere er de beste og mest lærerike PUA bøkene? Finnes det eventuelt noen gode nettsider med anmeldelser av PUA bøker? :)

 

Hva du bør lese er litt avhengig av hva du kan fra før og hvilken stil du foretrekker, men jeg kan jo kaste inn litt av litteraturen jeg har pløyd gjennom oppgjennom årene...

 

David DeAngelo - Double your dating og Attraction isn't a choice. Finfint nybegynnermateriale, servert i porsjoner som er forholdsvis lette å tygge. Han er dessuten en av "freestylerne", dvs han bruker ideer og konsepter framfor spesifikke metoder og rutiner, og fremmer således en mer naturlig stil.

Ulempen er at han har spredd alle godbitene ut over de fjorten eller så videoseminarene han har, og man bør helst se alle for å få den fulle og hele sammenhengen. Han har også en tendens til å snakke seg varm og tvære litt vel mye på temaene, men hvis du trenger ting med teskje er han ypperlig å starte med.

 

John Alexander - How to become an alpha male. Kjekk liten sak hvis du står helt på bar bakke og trenger å lære litt "alphaness". Dekker grunnleggende ting om hvordan man skal bygge selvtillit og egenverdi, men kommer gjerne til litt kort hvis man har kommet et stykke og trenger mer.

 

Swinggcat - Real world seduction. Swinggcat er mer metoderytter enn David D., med fokus på hvordan man skal tenke for å bli "premien" alle sikler etter, eller "the prize" som han selv skriver. Personlig har jeg litt ambivalent forhold til metodegaming, men han har en del gode poenger.

 

Mystery - Venusian arts handbook. Mystery er selve kongen av strukturert og metodebasert gaming, og etter tilhengerskaren og dømme fungerer det veldig bra. Han er flink til å bryte ned hva og hvorfor til spiselige biter, og selv om man ikke er noen strukturbasert gamer er det mye å hente fra teoriene hans.

 

Wayne "Juggler" Elise - How to meet and connect with women og Conversational Jujitsu. Wayne er... Wayne. Han har en del sære og til tider radikale ideer i forhold til resten av communityet, men hvis du hater strukturbasert og David D's "Cocky & Funny" ikke er helt deg så vil jeg anbefale disse to. Den siste kan være litt vanskelig å få tak i, men det ryktes at man kan finne den på diverse *hostnedlastinssiderhark*.

Krever litt øvelse og det kan være en tanke å snuse rundt etter noen av workshop-videoene hans, men det fungerer...

 

Eric "Hypnotica" von Sydow - The collection of confidence. Trenger du hardcore inner game? Da er Hypnotica mannen. Dette er i motsetning til de andre en CD-serie og den er ganske dyr, men hvis du vil ta selvtillit og det indre til nye høyder så er det definitivt verdt investeringen.

Han er hypnotisør (og strippeklubbeier :p), og noen av teknikkene hans er litt "out there", men hvis du har et åpent sinn og prøver så vil iallfall jeg si at det er verdt det.

 

Ellers kan det være verdt å titte på generelt selvutviklingsmateriale som f eks "Think and grow rich" av Napoleon Hill, "The way of the superior man" av David Deida, "The power of now" av Eckhart Tolle og diverse materiale fra f eks Anthony Robbins.

 

Knock yourself out ;)

Endret av Raven_Heart
Lenke til kommentar
Sendt'en til deg og Qbab... Er en sånn newbie-pack med must-read

Hvorfor blander du så mange rare engelske ord inn i det du skriver? For meg gir det alt du skriver et forholdsvis barnslig og useriøst. Ikke ment som "diss", men er mye av det du skriver tatt fra engelske "pick-up guides" eller noe slikt?

 

Vi bruke engelske ord for at PU språket er internasjonalt. Som sagt et par sider tilbake gjør det jobben lettere når man diskuterer pu mellom språk.

 

Lenke til kommentar

Og om jeg har skjønt det riktig, i tillegg til at PUA rundt om i verden skal forstå så skal man klare å forklare ting på et utested f.eks. uten at settet eller target skjønner helt hva som blir sagt. Nå i senere tid da dette er blitt mer allment kjent så kan det være "farlig" å bruke slik terminologi i settet, i samarbeid med en wing..

 

Nå er jeg som sagt ingen PUA, jeg er en stolt AFC, men begynner å lese meg opp på teorien. Skal ut å teste det mot helgen. Har dog stor tro på dette da jeg vet en del av det har fungert tidligere, mer eller mindre ubevisst.

Lenke til kommentar
Og om jeg har skjønt det riktig, i tillegg til at PUA rundt om i verden skal forstå så skal man klare å forklare ting på et utested f.eks. uten at settet eller target skjønner helt hva som blir sagt.

 

Dette medfører riktighet! ;) hehe..

 

Selv om jeg bruker non-verbale tegn i felt. Eye-coding og slikt som er særdeles nøye kalibrert

 

Jeg brukte aldri de terminologiene når jeg var ung. Eksisterte ikke det da. Det var tiden da det var 50% for at jentene ikke hadde barbert seg nedentil :) Huff

 

 

GRØSS!!!

 

Har vært borti en chick med skikkelig dott, og det var NEXT med en gang...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...