Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Alright.

 

Fikk min første scarification idag! Skulle egentlig ha cutting m/ inkrub, men "fylte" heller motivet med branding istedenfor, da fargen sannsynligvis ikke ville blitt like jevn som jeg hadde håpet på. Tok ca 45 min, og kuttingen fikk i grunn fint, litt vondt da. Men brandingen.. Holy moly. Det er ingenting jeg gjør med det første for å si det sånn. Det var helt grusomt.

 

Huff, det så ikke noe godt ut. Fikk så vondt der jeg stod - men lukta.. Crist..

Men, vi fikk oss jo god pizza etterpå da :)

Lenke til kommentar

Psilocybe hvor mange mm har du i ørene?

Har lyst på sånn i ørene jeg å men jeg syntes det tar for lang tid å strekke så jeg tenkte på skalpellering. Har ikke lyst på så store at ørene blir noe strekt men har lyst på så jeg kan ha tuneller gjennom øreflippene slik ørene er som normale. Så vill det være mulig å hoppe rett på 8 eller 10mm på en gang med skalpellering? Noen som har erfaring ed det?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476

Skal ta og stikke hull i øret på meg selv, for så å muligens utvide til 3-4millimeters tunell. Hva bør jeg bruke til å stikke, så jeg kan få en dåp inn i øret fra begynnelsen av? Hadde planer om å bruke sikkerhetsnål, men da må jeg jo trekke den helt ut igjen før jeg eventuelt kan sette inn noe nytt, og da blir vel hullet omtrent umulig å finne.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476

Jeg gidder ikke å betale 300kr+ for å stikke et hull i øret mitt. Skal jo bare ha et vanlig hull, som senere skal utvides. :) Trenger tips om hvordan jeg skal stikke hull på meg selv, ikke meninger om at jeg ikke bør gjøre det.

Endret av medlem-105476
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...