Gå til innhold

President Bushs offer i krigen mot terror: Har sluttet å spille golf.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+12341842

Haha, dette blir jo nesten som da han sa (noe slikt som dette) til amerikansk TV:

 

"Jeg bønnfaller alle verdens nasjoner til å gjøre alt som står i deres makt for å stoppe disse terroristenes drap [på uskyldige]."

 

Rett etterpå svinge han golfkøllen (hjelp oss, vi gidder ikke selv...) :lol:

 

Bush' morofaktor trenger forresten ikke å diskuteres:

Endret av Slettet+12341842
Lenke til kommentar

Han sier jo ikke at det er ett offer men at han synes det blir feil å spille golf mens soldatene er i krig. Er jo kune mediene som vinkler det anderledes. Utrolig hvor mange Bushutsagn folk ikke skjønner meningen eller humoren i. Hvem er dummest, den som forteller vitsen eller de som ikke forstår den.

Lenke til kommentar
Lol, Glimti. Du bør begynne å samle u-riksen fra Se&Hør, der finner du nok enda saftigere saker for ditt umettelige appetitt. Hva synes du han skulle ha sagt?

 

Lol ja, hvilket seriøst nivå.

 

Jeg synes ikke han skulle sagt noe som helst i denne saken. Dette er bare et tåpelig utsagn og viser klart hvor latterlig Bush egentlig er. Hva med alle soldatene og sivile som har offret livet? Hva med dem som har blitt skadd for livet? Lille Ali uten armer feks? Hva med alle de pårørende? Hva med folk som er drevet fra hjemene sine? Folk som har fått livene sine permanent ødelagt? Hva med dem? Bush har kuttet ut å spille golf for å vise solidaritet! Jeg synes ikke han burde sagt noen ting!

Lenke til kommentar

Det tyder jo helt klart på at han har klare bånd til KKK. Latterlig av presidenten i USA å være så tydelig på det der. Men sant, vi kan jo ikke forvente annet. Absolutt alt han gjør er galt. Alt som står i media er i sin rette kontekst, og ingenting er satt ut av sammenheng.

 

/ironi

Lenke til kommentar

Det er ganske betegnende om Bush at selv ikke i dette tilfellet klarer han å snakke sant. Som Keith Olbermann kommenterte i den videoen som jeg postet linken til over, finnes det bilder av president Bush som spiller golf etter at han påstår at han hadde sluttet med det.

Lenke til kommentar
Lol ja, hvilket seriøst nivå.

 

Mer seriøst enn en tråd om tabloidrunking fortjener, egentlig.

 

Jeg synes ikke han skulle sagt noe som helst i denne saken. Dette er bare et tåpelig utsagn og viser klart hvor latterlig Bush egentlig er. Hva med alle soldatene og sivile som har offret livet? Hva med dem som har blitt skadd for livet? Lille Ali uten armer feks? Hva med alle de pårørende? Hva med folk som er drevet fra hjemene sine? Folk som har fått livene sine permanent ødelagt?

 

Du glemte de som sulter i Afrika. Ellers en fin liste!

 

Hva med dem? Bush har kuttet ut å spille golf for å vise solidaritet! Jeg synes ikke han burde sagt noen ting!

 

Buhu. Han sa ikke at han hadde sluttet å spille golf for å vise solidaritet. Han sa at det var viktig å vise solidaritet _og_ at han hadde sluttet å spille golf.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...