G Skrevet 9. september 2017 Del Skrevet 9. september 2017 (endret) Tenkte å teste følgende på en Acer Aspire 5920G modell, hvor skjermen ikke tenner opp, eller tenner opp svakt innimellom (så en ikke kan se annet enn en nesten uleselig Acer-logo: Det jeg lurer på er om det finnes litt heftigere grafikk som er kompatibel med denne maskinen enn, den litt trauste 8600m eller hva nvidia-chippen heter: http://www.ebay.co.uk/bhp/acer-graphics-card Endret 9. september 2017 av G Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 Er det noen av disse chippene som er noe tess? Aspire 5920G - MXM-II, 8600M GS, 8600M GT, 9500M GS, HD 3470 Upgrade to HD 3650, Upgrade to HD 4650 (Second), Downgrade to X1700, Upgrade to HD 4670, Upgrade to 9600M GT, GT 240M 1 GBUpgrade to 9600M GT, GT 330M (Toshiba romless) Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 (endret) Er litt i tvil om jeg bakte det hardt nok. Eller om det er noe helt annet enn skjermkortet som er feilen for svart skjerm. Baker på ny nå, økte fra 200 grader som anbefalt til maks på stekeovnen (er vel like under 300 grader elns. det på en mat-stekeovn vel?) Endret 9. september 2017 av G Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 9. september 2017 Del Skrevet 9. september 2017 Så... du prøver å "bake" skjermkortet for å fikse en defekt skjerm? Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 Aner ikke. Er bare en del hint der ute om at ball-grid array gjerne ikke er loddet ordentlig. Så det skjer mye feil på noen MXM-kort Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 9. september 2017 Del Skrevet 9. september 2017 Høres mer ut som du har defekt baklys på selve skjermen. Testet med ekstern skjerm? Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 Det som er så forbaska, er at jeg har for få reservedeler å prøve å veksle mellom. Kan hende jeg åpner en kjempegammel laptop for å prøve med 512 MB RAM, bytte etter bakingen. Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 Ja har testet Fn+F5, og får ikke liv i ekstern skjerm. Derfor jeg kanskje tenker at skjermkort kan være en feilkilde. Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 kan hende den anbefalingen på 200 grader Celcius, hadde et formål ja Lenke til kommentar
Cipher Panda Skrevet 9. september 2017 Del Skrevet 9. september 2017 Oh boy. Snakk om grilling. Lenke til kommentar
G Skrevet 9. september 2017 Forfatter Del Skrevet 9. september 2017 (endret) heldigvis ikke så dyr morro. Var jo ikke hensikten da, men man lærer litt. Satte komfyren på max, ca. 300 grader. Prøvde å slipe kontaktpinnene med smergelpapir, men da løsnet metallstripene Tror kortet er ødelagt nå? Kretskortplastikken tålte ikke temperaturen heller, den buler ut her og der. Endret 9. september 2017 av G Lenke til kommentar
Cipher Panda Skrevet 9. september 2017 Del Skrevet 9. september 2017 Kanskje 300 grader var litt i overkant av 200 Celsius.... Nå til en mer alvorsfylt anbefaling --- Mobility Radeon HD 4670 kan være det du det ser etter, hvis du vil investere mer i denne maskinen. Angående om det er lurt å bake et kort, kanskje ikke? En ting som kommer til tankene er giftig smeltet plastikk i kretskortet(polyuretan). Unngå innånding mao. Lenke til kommentar
G Skrevet 11. september 2017 Forfatter Del Skrevet 11. september 2017 (endret) Nå behøver jeg kjemisk kunnskap. Fordi: Etter "fadesen" så bestemte jeg meg for å kjøpe ny bruktovn fra en Finn.no-selger. Den stinket så jævlig den gamle. Og lukta henger igjen i huset, da jeg forsøkte å grille stanken ut av den, og måtte slippe avgassene ut. Stanken sitter i dagesvis etterpå. Noen av stekebrettene er så inngrodde i stekeseighet og sånn hard brun gukke. Helte ren salmiakk og lot det ligge ute over natten. Det regnet, så det kan ha tynnet seg. Alt som skjedde var at litt av overflategukken ble hvit. Om det er salmiakk eller bare bløtleggingen som gjør det er jeg usikker på. Men, det blir gjennomsiktig igjen, når det hvite tørker inn igjen. Det er kun det veldig seige som blir hvitt, det andre virker å være like hardt som før (som lakk). Så Salmiakk var feil kjemi kan det se ut til. Har også prøvd ovn og grillrens på selve komfyrdørens vindu, uten hell. Tror jeg må bruke barberblad der, siden glassflater er så harde at de lar seg skrape relativt lett. Er verre med emaljerte overflater vil jeg tro, slik som på stekebrettet, å få skrapt. Ikke er det flatt og plant slik som en glassflate heller, også kanskje emaljen er mykere. Endret 11. september 2017 av G 1 Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 11. september 2017 Del Skrevet 11. september 2017 Kanskje en vask med kaustisk soda eller plumbo kan ta noe av det? Bare hold det langt unna ting av aluminium. Lenke til kommentar
G Skrevet 12. september 2017 Forfatter Del Skrevet 12. september 2017 Digresjon: Stekebrettene er fra den nye bruktkjøps-ovnen. Det er disse som er seige. Altså ikke noe plastikkgukke som har dryppet fra skjermkortet Til tema: Kaustisk soda og liknende er "høy"-alkalisk. Er det en god kjemi når jeg allerede har forsøkt tynnet ammoniakk (salmiakk) ? Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 16. september 2017 Del Skrevet 16. september 2017 Funker det ikke med vanlig oppvaskmiddel? Prøv med en oppvaskmaskin-tablett. Natron / bakepulver fjerner fastbrente ting fra kasseroller veldig bra. Lenke til kommentar
G Skrevet 16. september 2017 Forfatter Del Skrevet 16. september 2017 (endret) Med det er sånn noen år gammel brent gukke en snakker om. Fordi de som eide brettene nok var litt sløve, hadde et uhell, og ga opp rengjøre dem. Tror de fleste som har eid komfyr noen år forstår seg på hvilket strev det er. Tror jeg skrev at jeg hadde forsøkt ovnsrens uten hell og lykke, så.. Hva skal en oppvaskmaskin-tablett gjøre fra eller til? (ikke fordi jeg ikke kunne forsøkt, men er det det beste alternativet du kom på, gitt utfordringen?) Endret 16. september 2017 av G Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 16. september 2017 Del Skrevet 16. september 2017 Vi bruker mye natronlut på jobb for å rense ting, men det må stå en stund å virke. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 17. september 2017 Del Skrevet 17. september 2017 Med det er sånn noen år gammel brent gukke en snakker om. Fordi de som eide brettene nok var litt sløve, hadde et uhell, og ga opp rengjøre dem. Tror de fleste som har eid komfyr noen år forstår seg på hvilket strev det er. Tror jeg skrev at jeg hadde forsøkt ovnsrens uten hell og lykke, så.. Hva skal en oppvaskmaskin-tablett gjøre fra eller til? (ikke fordi jeg ikke kunne forsøkt, men er det det beste alternativet du kom på, gitt utfordringen?) Utakk er verdens lønn. https://www.dinside.no/bolig/slik-vasker-du-grillristen/61274522 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå