Gå til innhold

Den virkelige Hitler. NB: STERKE BILDER!


pk2010

Anbefalte innlegg

Jeg skal snart legge meg, og har ikke tid til å se gjennom alt nå, men her er hvertfall Nüremberg-dokumentene, for dere som har lyst til å se gjennom dem. Her skal det finnes transkripsjoner av rettsaken, bevisførsel, notater og dokumentasjon, jeg tenker begge parter i denne debatten kan finne mye matnyttig her: http://nuremberg.law.harvard.edu/php/docs_swi.php?DI=1&text=overview

 

God natt til dere alle. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9871234

På samme måte som vi ser på Vietnam-krigen med andre øyne i dag, enn i 1974. Dette er uansett utenfor teamet "den virkelige Hitler".

Det er et velkjent triks å overlesse en motpart med informasjon og tåkelegge et tema. Det gjøres i rettsalen. Det gjøres på Stortinget. Fint at noen gjennomskuer det her.

Lenke til kommentar

De fleste skolebarn i Norge blir påtvunget dette makkverket av et propagandastykke, en annen jødefabrikasjon som de blir påtvunget er American History X.

Eg skal ikkje hevde at Schindlers liste ikkje spelar på emosjonar, for det gjer den. Det som imidlertid burde vere like klinkande klart er at denne filmen, imotsetnad til det meste av dykkar propaganda er basert på eit oppriktig forsøk på å skildre ei reell historie. (Eller tvilar du på eksistensen til Oscar Schindler også?) Dette er det som burde vere av avgjerande betydning, ikkje utelukkande dei kjenslene som influerer oss, men vår evne som tenkjande individ til å avgjere kva som er moralsk riktig uavhengig av emosjonelt svermeri.

 

Eg ser elles helst at du let vere å nytte antisemittiske omgrep som "jødefabrikasjon" med mindre du har prov som kan underbyggje ein slik rasistisk påstand.

 

 

Schindlers Liste kan vanskelig karakteriseres som annet enn Holoporno og løgnpropaganda. Helt bevisst. Her er en link til en kritisk omtale av filmen på norsk:

 

http://www.vigrid.net/hcschwindlerslist.htm

 

Siden filmen omhandler Plaszow-leiren tar jeg med en kort omtale av den leiren også:

 

http://www.vigrid.net/hcplaszowleir.htm

 

Håper det kan bidra til litt mere nyansert syn på både historien og seierherrenes fortsatte hatpropaganda.

Lenke til kommentar

Auschwitz Trial in Poland (with subtitles) - Jan. 18, 1948 - 300k dead

 

Har det ikke blitt presentert "fakta" her, som tilsier 252k totalt. Så kommer det et nytt som sier 300k i Auschwitz alene?

Uansett så er dette mere realistiske tall.

 

Mere realistiske tall? Når ble tall fra seierherrenes rettsfarser realistiske? Hva enten de var sovjetiske eller angloamerikanske? Dette er for meg et oppblåst propagandatall og gir en klar indikasjon på at det virkelige antall døde i Auschwitz må ha vært langt lavere.

Lenke til kommentar

Du avslutter med "For noen jævla hyklere". Det er et mildt utsagn. Slik atferd er feige menns hevn fordi de selv ikke turte å gjøre noe under krigen. Det var det samme hykleriet i andre land og noen steder mye verre fordi man hadde anledning til det. Her er et eksempel fra Danmark:

 

http://www.vigrid.net/hcdanmarkdodsleir.htm

 

Totaltallet på småbarn som ble drept av danskene regnes offisielt til litt over 7.000. Utifra vanlig propagandapraksis må vi derfor at dette er det lavest mulige tallet og at det kan være vesentlig høyere.

Vigrids omgang med kilder og bildemateriale har vært diskutert her på forumet før. Saken om de påståtte dødsleire skiller seg ikke ut fra det normale. Først et spørsmål: Hvis de allierte faktisk hadde dødsleire og (må vi anta) hadde til hensikt å fortie dette i ettertid, hvorfor tok de seg bryet med å opprettet store kirkegåder med navn og dato på gravsteinene?

 

Sannheten er at det gjorde de ikke. Det var ingen stor kirkegård der etter krigen, men mange små provisoriske rundt om i Danmark der syke og utsultede flyktninger (primært på flukt fra den røde arme) slo seg ned. I starten fikk de ikke engang en kiste, da Danmark ennå formelt var okkupert og folk ikke ville hjelpe okkupanten. (Og de på sine side hadde mer akutte bekymringer enn å begrave sine egne på en verdig måte.) Ikke Danmarks stolteste øyeblikk dette, men det er en annen diskusjon.

 

15-20 år etter krigen ble det inngått en avtale mellom danske og (vest?) tyske myndigheter om at alle disse provisoriske kirkegårdene skulle erstattes av en håndfull krigskirkegårder. Det var da de fikk gravstener og ble så store. Og ennå idag reiser tyske frivillige ungdommer for å stelle disse gravplassene.

 

Så nei, det var ingen dødsleire, og kirkegårdene i København, Fredrikshavn, Aalborg og andre steder er monumenter over etterkrigstidens forsoning, ikke over allierte konspirasjoner.

 

Når det gjelder bildene de bruker så plukker Vigrid dem nokså fritt fra andre hatsider og bruker dem som det passer. Bildet som angivelig viser "utsultete barn fra tysk leir i Danzig som endelig er tatt hånd om av et sykehus i Berlin" er ifølge andre kilder fra Wien i Østerrike, og stammer fra en oppfordring til de allierte om å hjelpe barna som var uskyldige ofre for krigen.

 

Geir :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har nå lest hele tråden (omg) og jeg skjønner ikke at BelzeBoB har brukt så mye tid på den som han har gjort.

 

Jeg stiller meg totalt nøytral i denne saken, fordi jeg ikke har noe videre kunnskap enn det jeg regner som allmennt kjent. Når BB selv sier: "Hey, hør på meg. Jeg er verken Hitler-fanatiker, nazist eller noe liknende. Jeg er faktisk i mot det Hitler gjorde. Jeg stiller meg bare skeptisk til bevismaterialet for at Holocaust fant sted. Kan dere gi meg bevis?"

 

Så kommer folk likevel og forteller han at han er en Hitler-fanatiker og nazist. I tillegg kommer det personer som kanskje bare har lest BB sitt siste innlegg og oppfatter han som frekk, når han egentlig bare er frustrert over å måtte forklare ting om og om igjen. Jeg blir frustrert bare av å lese et langt innlegg han skriver, for å så lese to-tre svar hvor folk kommer med usaklige argument. Hvor mange ganger har han ikke forklart prinsippet med "you can not prove a negative"? Likevel spør folk om han kan bevise at det ikke fant sted.

 

Er det en ting jeg som nøytral bruker har fått ut av dette, så er det at BB i alle fall kommer med bilder, kilder, videoer, dokumenter o.l. for å vise til sine påstander. Så da er det vel bare rett og rimelig for at han kan forvente at de som er uenige kan gjøre det samme.

 

Og det verste er faktisk at enkelte brukere sammenligner han med trådstarter, pk2010. Ut i fra det jeg har lært av tråden, så må det være at pk2010 er en ganske fanatisk person med tydelige vrangforestillinger som han mener han har rett i. BelzeBoB på sin side er åpen til nye fakta, men stiller seg bare kritisk til veldig mye, i tillegg til å sitte på mye fakta.

 

Blir dere sur over at han kan mer enn dere og ikke vil tro på det samme?

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Er det bare meg som ser forskjellen i moral og etikk her.

 

Jeg er faktisk sjokkert over at noen faktisk går så langt som å "true" folk slik som flere gjør her.

 

Jeg er muligens naiv, men trodde faktisk ikke det var mulig å bli så sur over at man spør etter bevis for en ting.

Er ikke lett å komme til konklusjonen om at man har tatt feil i alle disse årene. En vanlig reaksjon er å bli voldelig av seg, gjerne helt malplassert.

Endret av pk2010
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Angående trusler: Jeg håper dere rapporterer slikt så vi kan reagere. Jeg sletter en slik post nå. Men vi må innse at dette er et følelsesladet emne, og tillate en høyere temperatur her i tråden enn i tråder om andre og mindre "betente" emner.

 

Edit: Jeg slettet også en post som siterte den slettede, da den ikke hadde noe selvstendig poeng. Det var ellers ikke noe galt med den.

 

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Admin Geir

 

Syns det er synd at du sier ting som at "de allierte hadde ikke dødsleirer." Hvordan har du belegg for å si noe slikt?

 

pow1.jpg

 

Vi har massevis av dokumentasjon om disse leirene. Ikke bare fra busemann Tvedts nettsider, men også andre steder i fra. Fotografier av hundretusenvis av fanger stuet sammen på en åkerlapp med piggtråd omkring og vakter med geværer utenfor - de har vi mange av. Og vi har dokumentet fra general Eisenhower som sier at sivile som forsøkte gi mat til fangene risikerte å bli skutt. Vi har dokumentasjon på at Eisenhower bevisst sørget for at fangene ikke fikk vann og mat. Vi har boken "Other Losses" og dokumentasjon fra andre som har verifisert innholdet i boken og bekreftet at denne historien er sann. Vi har ingen mangel på stoff om dette.

 

Du er tross alt sjef her og jeg begynner ikke å kjefte eller si stygge ting. Men at man skal benekte et kaldblodig mord på minst 1 million tyske krigsfanger, det syns jeg er drøyt. Benekter du de alliertes voldtektkampanje også? Der var det også minst 1 million det var snakk om. Benekter du at flere millioner tyskere mistet livet etter at krigen var over takket være de alliertes politikk? Benekter du den etniske rensningen som foregikk?

 

rape3.jpg

 

Dette er emner jeg kan skaffe massevis og lassevis med dokumentasjon om. Om noen er interessert i dokumentasjon, altså.

 

Men men - emnet er jo ikke tyskernes holocaust, men jødenes Holocaust med stor "H"*, og det vi gjør her på tråden er vel egentlig å vente på dokumentasjonen som viser at jødenes Holocaust der 6 millioner ble myrdet, faktisk skjedde.

 

Forøvrig - for min del må folk gjerne true og komme med personangrep. Jeg syns faktisk det er bra, for det viser hvor lavt mange synker når deres virkelighetsbilde angripes.

 

* Vel, emnet er Hitler, men det er en naturlig forbindelse mellom Hitler og Holocaust. Den forbindelsen vi har oppe i hodet etter et langt liv med indoktrinering og Hollywood-filmer.

Endret av BelzeBob
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Admin Geir

Snip...

Du er tross alt sjef her og jeg begynner ikke å kjefte eller si stygge ting.

For ordens skyld: Ja, jeg er admin her. Det gjør meg hverken mer eller mindre meningsberettiget om saker som måtte oppta meg. Men det er ikke min jobb å holde kjeft om mine egne meninger, men å sørge for at du og andre ikke blir presset til å holde kjeft om deres. Som admin forsvarer jeg deres ytringsfrihet, og regner til gjengjeld med at dere aksepterer min.

 

Til spørsmålene om hva jeg benekter: Som regel så hevder jeg akkurat det jeg sier, hverken mer eller mindre. I dette tilfellet kommenterte jeg påstanden fra vigrid om en alliert dødsleir i Aalborg. Så kan det nok hende at jeg (om tiden strekker til) går løs på andre såkalte "beviser" om et folkemord også. For nei, jeg tror ikke på det.

 

Men å benekte det? Det er vel å be meg bevise at noe ikke har skjedd... ;)

 

Det som du selv har vært inne på er en tung bevisbyrde.

 

Geir :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Bra lenke. Kult når vi legger fram lenker som ikke heter "vigrid", "holocaustinfo" eller "codoh." Blir ikke like lett å stemple lenkene som useriøse nazi/rasist/benekter-sider da.

 

Forresten.... har du lagt merke til at det er kun benekterne som trenger å dokumentere noe?

 

En liten lignelse:

 

En religiøs sekt på Grønland (øya, ikke bydelen) insisterer på at grønne menn kom ned fra Jupiter og gasset 6 millioner isbjørner mellom 1950 og 1955. Og så er det de som ikke tror på det som skal bruke timer, dager, uker og år på å dokumentere ting? Det er ikke logisk. Men kanskje holo-logisk.

 

---------------

 

I motsetning til jødenes Holocaust så fins det faktisk beviser for tyskernes holocaust.

 

Slik ser det ut etter at snille allierte har straffet slemme nazi-tyskere med brannbomber:

 

keller.jpg

sauerstoff.jpg

reste.jpg

strasse.jpg

verbrannt.jpg

verbrannte.jpg

 

Tyskernes bombocaust:

 

Påstand: de allierte myrdet omlag en million tyskere.

Metode: hovedsaklig bomber.

Beviser: se bl.a de mange bildene.

 

Jødenes gassocaust:

 

Påstand: tyskerne myrdet omlag 6 millioner jøder.

Metode: hovedsaklig giftgass

Beviser: ?

Endret av BelzeBob
Lenke til kommentar

Da er vi ihvertfall enige om noe, Geir.

 

Jeg synes http://www.holocaustinfo.net/no.php virker som en svært tvilsom og ensidig side, når du omtrent bare bruker bilder og kildene dine fra den siden blir jeg skeptisk. Vet du hvem som står bak siden du bruker som kilde?

 

Edit: Jeg hater "you can't prove a negative".

 

"You can't prove a negative."

 

 

People who are searching for excuses to believe silly things frequently make this statement. A theist makes a positive assertion, and then declines to provide a basis for it. You deny their assertion (rightly so, what with no basis and all), but your denial is deemed invalid because it is impossible to prove a denial.

 

 

 

 

Endret av Erratum
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...