Gå til innhold

Birthe's Blogg

  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    12
  • visninger
    14 440

Blondet meg...


Birthe

308 visninger

Vel… tenkte jeg skulle ta frem den religiøse siden i dag… Er med å drive en ungdomsklubb forstår dere, og der var det noen som hadde en genial kommentar til at jeg hadde blondet håret.

 

Greien var at da Gud skapte verden sa han ”La det blir lys!” Dette betydde ikke bare lys slik vi forestiller oss det; altså lys som at solen skinner eller vi tenner lampen. Det betydde det som gjør det mulig å leve på jorden, ikke bare fysisk, men også glede, varme, meningen med livet, lykke osv.

Videre i Bibelen kan vi lese at mennesket er skapt i Guds bilde. Det kan vi tolke som at vi også skal ”La det bli lys” ved å spre glede videre til andre mennesker.

I nye testamentet kan vi lese at Jesus er livets lys og han forteller at vi mennesker er verdens lys, altså er vi mennesker til for å spre glede til hverandre og dermed skape mening med livet.

 

Ut i fra alt dette tolket en venn av meg at jeg spredde glede/lys ved å blonde håret mitt... Syns den tankegangen var genial hvis vi ser bort i fra den dype teologiske begrunningen :p

 

Tok forresten 3 timer å stripe håret, var ikke det veldig mye? :hmm:

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

" Tok forresten 3 timer å stripe håret, var ikke det veldig mye? "

 

> Skal da verta lys so skal da verta lys, om det så tek nesten ein heil dag ;)

Du e forresten flinkare enn meg til å blogga!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...