Gå til innhold

atlef's Blog

  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    0
  • visninger
    26 512

dagene går og det er vår.


atlef

657 visninger

Det går fremover med årstiden, det samme kan og sies om projektet.

Ble dritlei av alle feil/bugs i Hardy Heron beta, og har gått tilbaket til LinuxMint, som er basert på Ubuntu Gutsy Gibbon.

Venter i spenning på at Hardy skal komme ut av beta. Ikke nødvendigvis fordi jeg skal bruke denne, men da vil LinuxMint og oppdateres til 5.0. Eneste aberet med dette er at Mint foreløpig ikke har en oppgraderings funksjon, som betyr reinstallering. Men dette vil 5.0 inneholde, så videre oppgradering skal gå fint.

Har og i det siste prøvd å kommentere screencast'en, men det høres rett og slett "lamt" ut, så jeg vil mest sannsynlig holde meg til en tekstbasert form for screencast. Føles feil og sitte og prate med seg selv slik, men, men.

Har og fått innhentet alle tillatelser som var nødvendig for å gjennomføre dette uten å bli saksøkt. Alle jeg har kontaktet var meget vennlige, noen har stilt krav som vil bli imøtegått.

Lurer og på om jeg begrenser meg med å lage dette på norsk, da brukergruppen er en smule mindre enn f.eks engelsk. Eventuelt kan den jo fint lages på begge språk, da jeg er en kløpper i engelsk.

 

Nytt manus og bokmerker lagt til. Er som sagt ikke langt unna en utgivelse. det største problemet nå er hvor dette skal lastes opp, men saken er under etterforskning.

 

Takker for oppmerksomheten så langt.

 

 

hvordan_gjoere_det.txt og hvordan_gjoere_det_ep01.html

 

atlef

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...