The Making of Tikka Masala
En dag med kjedsomhet førte til at jeg laget Tikka Masala, dette er (utifra hva jeg har forstått) en nokså urban rett som ikke mange av mine dygdekompiser har hørt om, derfor dokumenterte jeg produksjonen med bilder.Ingredienser:Tikka Masala (syltetøyglass fåes kjøpt i daglivarebutikker)Kyllingfilet (4 stk)Vann (4 dl)Uncle Bens Snabbris (6 dl)Vi starter med kyllingfilet:Kutt den i biter:Varm opp seikepanna, så bruker vi smør eller olje på den:Steik kyllingen:2 minutter senere:5 minutter senere:Når kyllingen er gjennomstekt og har fått et kvit og fin farge kan vi putte Tikka Masala sausen oppi sammen med den:Ris (6dl) og vann (4 dl)Ris er relativt enkelt å lage:- Kok opp vatnet- Putt risen oppi i 5 minutterResultatet:Nam nam, dette er en enkel middag å lage, og det er kjempegodt
7 kommentarer
Anbefalte kommentarer