Gå til innhold
  
      
  
  
      
  

Equblog

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    7
  • visninger
    19 002

The Making of Tikka Masala


Gjest

984 visninger

En dag med kjedsomhet førte til at jeg laget Tikka Masala, dette er (utifra hva jeg har forstått) en nokså urban rett som ikke mange av mine dygdekompiser har hørt om, derfor dokumenterte jeg produksjonen med bilder.Ingredienser:Tikka Masala (syltetøyglass fåes kjøpt i daglivarebutikker)Kyllingfilet (4 stk)Vann (4 dl)Uncle Bens Snabbris (6 dl)Vi starter med kyllingfilet:lrg-1427-dscf5539.JPGKutt den i biter:lrg-1428-dscf5540.JPGVarm opp seikepanna, så bruker vi smør eller olje på den:lrg-1429-dscf5541.JPGSteik kyllingen:lrg-1430-dscf5542.JPG2 minutter senere:lrg-1431-dscf5543.JPG5 minutter senere:lrg-1434-dscf5548.JPGNår kyllingen er gjennomstekt og har fått et kvit og fin farge kan vi putte Tikka Masala sausen oppi sammen med den:lrg-1435-dscf5549.JPGRis (6dl) og vann (4 dl)lrg-1433-dscf5547.JPGRis er relativt enkelt å lage:- Kok opp vatnet- Putt risen oppi i 5 minutterlrg-1436-dscf5552.JPGResultatet:lrg-1438-dscf5555.JPGNam nam, dette er en enkel middag å lage, og det er kjempegodt :)

7 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Wow, imponert :p

 

Selv kan jeg anbefale basmatiris og jasminris, jo billigere den er, jo bedre smaker den som regel.

Lenke til kommentar
LOL Fjordland tar mye kortere tid.

Men det er ikke like l33t h4x0r ;P

Spørsmålet e vel heller, kor mykje street kreds gir ditta hos tomine jailbaite?

Lenke til kommentar
[Tikka Masala] er en nokså urban rett som ikke mange av mine dygdekompiser har hørt om
Urban rett? Haha. Si meg, hva spiser dere egentlig her på landet?
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...