Gå til innhold

nebrewfoz

Medlemmer
  • Innlegg

    13 645
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

nebrewfoz vant dagen sist 2. januar 2023

nebrewfoz hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

nebrewfoz sine prestasjoner

7,7k

Nettsamfunnsomdømme

12

Hjelpsomme svar

  1. Jeg hadde tenkt å linke til en Wiki-side som forklarer hvordan du kan sette opp en Linksys E1200 som en "wireless bridge", men sertifikatet til DD.WRT-wikiserveren gikk ut på dato i dag morges, så jeg kommer ikke inn på https://wiki.dd-wrt.com/wiki/index.php/Wireless_Bridge - foreløpig.
  2. Det er ikke uvanlig at man hører tydelig forskjell på dekkstøyen (i 50-60+ km/t) rett etter man har byttet hjul/dekk. Hvis man ikke nevrotiserer saken, så legger man etter hvert ikke merke til lyden; eller, man forbinder den ikke lenger med noe unormalt. Rilæks.
  3. Du trengte nok et litt mer komplisert apparat for å ta inn FM-sendinger, men hvis du hadde skrevet "AM" i stedet, så hadde du vært inne på noe. Hvorfor skulle noen ville innføre krav om registrering av DAB-radioeiere?
  4. Nei, de kan jo bare forby fossilbiler helt og holdent. (Men det kommer ikke til å skje heller.)
  5. Du har aldri sett Donald Trump? 🙂 GGG har kanskje planer om et politisk comeback og satser på Trump-metoden. (?)
  6. Det kan hende du må installere driveren på en annen (=mer tungvinn) måte enn ved å "kjøre" det programmet du har lastet ned fra Gigabyte. Hvis du istedet åpner programmet (som er et arkiv + en executable) med 7-Zip og pakker det ut, for så å gå inn i Device Manager, velge Bluetooth, Update Driver, og så browse deg fram til mappen der det utpakkede arkivet ligger, så kan det hende du får installert driveren (eller driverne).
  7. Linolje eller lanolin? Det er 2 forskjellige ting. Linolje er vel mer brukt på treverk enn på metall ...
  8. Hva om du venter med å restarte iPaden til etter at nedlastingen er ferdig?
  9. I tillegg til å beskrive problemet, så beskrives også løsningen. Det står: If the download takes more than 15 minutes and your device exits the recovery mode screen, let the download finish, then turn off your iPad and start again. Utfra dette skulle man tro at ved andre gangs forsøk så trenger ikke iTunes (eller Apple Devices) å laste ned noe, fordi det allerede er blitt lastet ned ved første gangs forsøk.
  10. I følge Apple er det eksakt de samme stegene man må utføre, uavhengig av om man har Mac eller PC. (Ref. link ovenfor.) Har du en link til en beskrivelse av hvordan man kan bruke Apple Configurator til å resette en iPad Pro 11?
  11. Dette tilfellet er dekket under step 4.2 i den artikkelen jeg linket til. (Men jeg har ikke noen egen erfaring med dette.)
  12. A blast from the past! Jeg hadde en Peugeot 405 med vanlig automatkasse som leiebil i Frankrike for ca. 15 år siden, og ble ganske så begeistret for kjøreegenskapene på svingete alpeveier så vel som på l'autoroute. Vel hjemme i Norge begynte jeg å se meg om etter en sånn en, og da dukket det opp en stasjonsvogn med "automatgir". Det var EGS, og det ble med den ene prøveturen, kan du si ...
  13. Har du fått satt iPad'en i Recovery Mode? https://support.apple.com/en-us/119858#:~:text=Locate your iPad in the,and begins the restore process. Du kan også bruke den nye Windows-appen Apple Devices istf iTunes. (Det er nevnt i den linkede artikkelen.) edit: Vet ikke om du må være innlogget i iTunes.
  14. Og '20' er diameteren på batteriet i millimeter.
×
×
  • Opprett ny...