Gå til innhold

Iki

Medlemmer
  • Innlegg

    5 688
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

16 431 profilvisninger

Iki sine prestasjoner

4,7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Spillet forsvant fra ps plus den 21. Mai, så da har du brukt litt tid på å oppdage dette.
  2. Vi diskuterer Concord her, samt at du bestemt skriver: "Og gitt typen spill" som da må bety at du har noen mening om dette spillet. Blir litt rart å diskutere om du ikke ønsker å diskutere temaet...
  3. De har vel kjøpt spillet gjennom Steam hvor man allerede må registrere seg?
  4. Hva har du hørt da, som er spesifikt "woke" og gjorde at spillet gikk ned i kvalitet?
  5. Hva er det du mener er "woke" som concord spesifikt har overprioritert, og som da har ført til lavere kvalitet på resten av spillet?
  6. Om man sier det er 8 millioner potensielle, så må man trekke fra alle som har spilt det, og ikke ønsker å spille det på nytt, samt dem som ikke synes det er noen vits med en remaster. Man kan si det er en 6 millioner? Så må man se på hvordan det gikk med dark souls remasteren, som ble ganske dårlig mottatt av publikum. Horizon Zero Dawn lå på 24 millioner eksemplarer, med en enorm økning etter at forbidden west kom ut. Bloodborne ville nok ikke komme til pc, med tanke på demons souls.
  7. Selv om Bloodborne er et meget bra spill så er det ikke så veldig stort et publikum dem kan nå med en remaster av spillet, og skulle dem lage en remake (ikke remaster) slik som demons souls så måtte bluepoint ha tid til dette på siden av de prosjektene de holder på med.
  8. Når dem allerede har alt fra forbidden west så er det sikkert ikke så mye jobb for dem å lage en remaster, så da er det vel bedre at dem gjør det så fort som mulig, før teknologien blir gammel igjen?
  9. Ja, da får man tenke seg bedre om før man kjøper et hus.
  10. Leie ut vil da ikke være lovlig lengre. Samt at om partneren skal ta over så må dem da bo i dette andre huset, som da betyr at de må skilles. Du kan ikke ha et hus du selv ikke bor i. Om hele landet har boplikt så kan man ikke snike seg til en del av landet hvor det ikke er boplikt.
  11. Om du arver et hus så sitter du vel med to boliger? og da må du selvfølgelig selge det ene.
  12. Må bare få innført regler om at dem som kjøper en bolig må bo i denne de følgende "x" årene. Om det er 3 eller 5 vet jeg ikke, dette må man nok regne en del på for å ikke gjøre det umulig å kjøpe en bolig. Da slipper man at folk kjøper opp leiligheter i nye bygg for så å selge dem dyrere etterhvert. Samtidig hjelper det jo om folk ikke kan bli sittende på flere boliger. Kan ikke se noen realistisk gulerot staten kunne komme med, det måtte såfall være å betale deler av kjøpet selv, men det ville nok føre til økte priser.
  13. Søk etter hvilket som helst av de spillene med "navn på spill - too woke" og du finner flere diskusjoner, klager, tester, osv. For flere eksempler kan du se på spill som horizon forbidden west eller Overwatch.
  14. Du skal normalt sett få en strike på en bestemt video. Da får du beskjed om at noen har sagt at innholdet tilhører dem, eller at det går imot YouTube sine regler. Dette finner man i profilen sin på YouTube, hvor du får en beskrivelse av hva som er feil, samt muligheten til å klage på dette eller redigere videoen slik at dette forsvinner. Når du får tre slike til sammen så blir kanalen stengt. Man kan da fortsatt bestride påstanden, men det skjer sjeldent noe. Om det var musikken som var problemet så hadde du fått spesifikk beskjed om at det var et copyright claim fra en bestemt kilde som krevde pengene fra videoen din.
  15. Normalt sett så skulle vel en kanal trenge å få 3 strikes på videoer før denne kanalen stenges. Altså måtte du ha fått beskjed om noe 3 ganger. Om du deretter har laget en ny konto, og så fortsatt med akkurat det samme innholdet som tidligere, så ville det altså være et brudd da du prøver å snike deg rundt tidigere moderering.
×
×
  • Opprett ny...